Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

....φαπούλες

 - Εκεί στο STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ μήπως πρέπει να οργανώσουν μια συζήτηση με παρόντες τους υποψηφίους δημάρχους Κύμης Αλιβερίου; Γιατί άραγε δεν το κάνουν; Εμείς πιστεύουμε πως θα κάνουν ρεκόρ τηλεθέασης, αλλά δεν είμαστε σίγουροι πως ο κύριος Μπαράκος θα πάει να αντιμετωπίσει τους Θωμά και Κέκη. Πάντως θα.... είχε ενδιαφέρον μια τέτοια συζήτηση.

- Κάποιος να μας πληροφορήσει τι συμβαίνει στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και οι δύο παρατάξεις το έχουν ρίξει στην ποιότητα των υποψηφίων!!! Κυρίες και κύριοι ποιοτικό πρέπει να είναι το ελαιόλαδο, το γάλα, το τυρί, τα καύσιμα κλπ, αλλά στην αυτοδιοίκηση μπουχτίσαμε από "ποιοτικούς". Έτσι τους λένε τώρα.

- Είναι αυτοί που παρουσιάζουν τα ψέματα και τα παραμύθια με ένα πολύ καλό περιτύλιγμα και αφού την πατάς, μετά σου στέλνουν "τον ποιοτικό" λογαριασμό. Κυρίες και κύριοι ο κάθε δήμος θα πρέπει να έχει ανθρώπους οι οποίοι να έχουν επαφή με τους δημότες, να καταλαβαίνει την γλώσσα των δημοτών και οι ειδικοί να είναι συνεργάτες της εκάστοτε δημοτικής αρχής, για να έχει και ο δήμος συνέχεια.