Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Μπαίνουμε πλέον στο τελευταίο 10ήμερο πριν μάθουμε το αποτέλεσμα σε κάθε περιφέρεια και κάθε Δήμο. Την Κυριακή "μιλούν" οι πολίτες και απαντούν σε όλες και όλους. Θα δούμε ποιοι έπεισαν ποιους και πόσους. Την Κυριακή το βράδυ δεν θα υπάρχει πρόβλεψη, δεν θα υπάρχει φαντασίωση, δεν θα υπάρξει κανένα παραμύθι. Θα έχουμε την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων και άλλοι θα πάνε να το γλεντήσουν στους δρόμους και ....άλλοι θα πάνε νωρίς για ύπνο ή για χαλάρωση στην βίλα τους ή μια βόλτα με το φουσκωτό τους, αφού η θάλασσα ηρεμεί.

- Προσοχή γιατί θα υπάρξουν κι αυτοί οι οποίοι θα ανέβουν στα κεραμίδια να διαμαρτυρηθούν και να ξεσπάσουν στους πολίτες, αφού θα τους κατηγορήσουν για την επιλογή που θα κάνουν. Θα υπάρξουν κι αυτοί οι οποίοι ίσως ζητήσουν ειδικές εξετάσεις σε ιδιωτικές  κλινικές, για να διαπιστώσουν γιατί ο κόσμος δεν τους ακολούθησε!!!

- Εμείς πάλι, θα παραμείνουμε στα εκλογικά κέντρα, μέχρι να τελειώσει και η καταμέτρηση των σταυρών προτίμησης, αφού έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν συμμετείχαμε σε πανηγυρισμούς και δεν διασκεδάζουμε για το θετικό αποτέλεσμα, αφού εμείς διασκεδάζουμε σε όλη την προεκλογική περίοδο.

- Εμείς στέλνουμε το μήνυμα από τώρα στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και την δήμαρχο Χαλκιδέων Έλενα Βάκα. Οι πανηγυρισμοί να τελειώσουν την Κυριακή το βράδυ. Την Δευτέρα το πρωί συνεχίστε, γιατί ο κόσμος θα σας εμπιστευτεί για τα επόμενα 5 χρόνια και θα έχει περισσότερες απαιτήσεις από εσάς.

- Ο μπάρμπα Στέλιος σήμερα, καλεί τους αναγνώστες του, να διαβάσουν ποιοι ξεχνούν εύκολα και ποιοι κάνουν κωλοτούμπες.