Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Συγνώμη, αλλά εκεί στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πάνε καλά. Ντροπή σας κύριοι, αφού ακόμη κι όταν έβαλε το τρίτο γκολ ο ΠΑΟΚ, δεν επιτρέψατε στον συνάδελφό σας να μιλήσει και του λέγατε να περιμένει ένα λεπτό!!!!! Δυστυχώς για εσάς, αλλά αν σας ενόχλησε η νίκη του ΠΑΟΚ, θα σας πούμε πως κι εμάς μας ενόχλησε η ήττα του.... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και ο αποκλεισμός του.

- Για πείτε μας κύριοι πόσα λεπτά υπήρχε περιγραφή από την Τούμπα και πόσα από την Λεωφόρο στο Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Δεν είναι μαγαζάκι σας η ΕΡΑ ΣΠΟΡ και πρέπει να δείχνετε τον απαραίτητο σεβασμό στους φίλους άλλων ομάδων.

- Φτάσατε στο σημείο να χάνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με 0 - 2 και να μην δίνετε τον λόγο στον συνάδελφό σας στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ ανέβαζε το σκορ και έσωσε και πάλι το γόητρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

- Είσθε οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά είσθε απαράδεκτοι και η μπάλα σας τιμώρησε γιατί είπαμε είναι πόρνη και δεν μασάει από τύπους που πιστεύουν πως έχουν τον πρώτο λόγο. Ο συνάδελφός σας από την Τούμπα περίμενε υπομονετικά να σταματήσετε την φλυαρία σας μετά το τέλος του αγώνα, για να πει κι αυτός κάτι για την νίκη και πρόκριση του ΠΑΟΚ.