Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, Καλά Χριστούγεννα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δυστυχώς η οικογένεια Γκάβαλη από το Βασιλικό, βυθίστηκε για μια ακόμη φορά στο πένθος, αφού έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Γκάβαλης σε ηλικία 52 χρόνων. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για τα παιδιά, την σύζυγο και τους συγγενείς της οικογένειας. Ας είναι ελαφρύ ....το χώμα που θα τον σκεπάσει.

- Χθες δεν είχαμε αναρτήσεις, επειδή έπρεπε να κοιτάξουμε και λίγο τον εαυτό μας, αφού τα θέματα υγείας δεν μπορούν να περιμένουν και πρέπει να τα προσέχουμε.

- Θα είμαστε μέχρι και 22 Δεκεμβρίου 2023 μαζί και σε κανονικούς ρυθμούς θα επανέλθουμε την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 για να κλείσουμε τον κύκλο του apopsignomi μέσα στο Φεβρουάριο του 2024.

- Δεν θα χαθούμε. Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας, αλλά περισσότερο, ας μην τρίβουν ντα χέρια τους, αυτοί που δεν αντέχουν την κριτική, αφού γι΄ αυτούς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.  Λένε πολλοί πως τα γραπτά μένουν, αλλά θα είναι καλύτερα, όταν θα υπάρχει εικόνα και ήχος.

- Οι αντιδράσεις και ο πόλεμος που δεχόμαστε είναι μεγάλος, ώστε να μην μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε σχεδιάσει, αλλά να ξέρουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ πως τίποτα δεν είναι ικανό να μας σταματήσει, εκτός από τον Θεό.

- Ο κύριος Γιώργος Σπύρου έκανε την εμφάνισή του, με μία καταγγελία εναντίον της Δημοτικής Αρχής για μπάζωμα της θάλασσας στο Μπούρτζι!!!! Κύριε Σπύρου, συνεχίστε έτσι και μετά από 5 χρόνια, να είσθε σίγουρος πως θα μείνετε με τις καταγγελίες στο χέρι. Να μην ξεχνάτε πάντως πως την εντολή των δημοτών την πήρε η Βάκα και όχι εσείς.