Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

.....σφηνάκια

 - Όχι να μας κάνεις και φροντιστήριο εσύ αγαπητέ κύριε στο θέμα που έχει να κάνει με τις σχέσεις του κυρίου Καθαροσπόρη, με την δήμαρχο κυρία Βάκα και τα άλλα μέλη της παράταξής της. Εμείς την θέση μας την είχαμε γράψει προεκλογικά και ήταν ξεκάθαρη. Προσωπικά δεν είχαμε τίποτα εναντίον του κυρίου Καθαροσπόρη και οφείλουμε να γράψουμε καθαρά, πως ήταν απέναντί μας ειλικρινής.... και κύριος.

- Για όποιον ξέχασε το τι γράψαμε προεκλογικά, το ξαναγράφουμε. "Ο Βασίλης Καθαροσπόρης, δεν πρέπει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Βάκα. Αν είναι εμείς θα αποσύρουμε την στήριξή μας. Μετά τις εκλογές κι εφόσον ο κύριος Καθαροσπόρης στηρίξει την παράταξη, τότε η δήμαρχος ας τον αξιοποιήσει μετά τις εκλογές".

- Τι δεν καταλάβατε λοιπόν; Εμείς είχαμε δηλώσει πως μετά τις εκλογές δεν θα έχουμε σχέσεις με την παράταξη, γιατί η δήμαρχος και οι συνεργάτες της, επιλέχθηκαν από τους δημότες να διοικήσουν και όχι εμείς. Αυτοί που θα πρέπει να εξηγήσουν πολλά, είναι αυτοί για τους οποίους ο κ. Καθαροσπόρης είπε πολλά τα περασμένα χρόνια και πολλά είπαν και αυτοί για τον κύριο Καθαροσπόρη.