Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλά Χριστούγεννα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κάποιοι εγκάθετοι και τα παπαγαλάκια τους, προσπαθούν με κάθε τρόπο, να μειώσουν τις προσπάθειες που κάνει η Δημοτική Αρχή ώστε να φωτίσει Χριστουγεννιάτικα την Χαλκίδα και όχι μόνο. Ο τυπάκος ο οποίος προφανώς δεν έχει καθρέφτη στο σπίτι του, έφτασε στο σημείο να... μιλάει για το γνωστό "κόψε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα"!!!!

- Μεγάλε θα πρέπει πρώτα να κοιτάξεις την δική σου "κιτσαρία", αλλά και της κολλητής σου, η οποία μας είχε ζαλίσει για πολλά χρόνια. Είσαι πολύ μικρούλης τυπάκο, για να βάζεις στο στόμα σου κυρίες, τις οποίες τίμησε ο λαός με την ψήφο του, ενώ εσένα και τις φίλες σου σας έστειλε στο σπίτι και στο χρονοντούλαπο.

- Αν δεν σ΄ αρέσει ο στολισμός της πόλης, δεν πειράζει. Το μόνο που λείπει από την πόλη και για το οποίο δεν φρόντισε ο ΔΟΑΠΠΕΧ, είναι να πληρώνει εσένα με διάφορες δικαιολογίες. Τα ξέχασες αυτά; Και κάτι ακόμη. Θα ήταν καλός ο ΔΟΑΠΠΕΧ και καλή η πρόεδρος κυρία Ελένη Αϊδίνη αν μέσα στις όλες εκδηλώσεις είχε κι εσένα στον πεζόδρομο, στο πλάι του Αγίου Νικολάου να παίζεις μουσική, φυσικά με το αζημίωτο;;;;

- Μην πέφτεις χαμηλά, γιατί έχεις πιάσει πάτο και οδηγείς στον πάτο και αυτούς που σου αναθέτουν την προβολή τους. Τα 5 χρόνια είναι πολλά τυπάκο και πρέπει να το πάρεις απόφαση. Στο δήμο Χαλκιδέων δήμαρχος θα είναι η κυρία Βάκα.

- Υπάρχουν έμπειροι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και στην αντιπολίτευση του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι δεν πιστεύουμε πως θα συμφωνήσουν με την πολιτική που θέλει να ακολουθήσει ο κύριος Γιώργος Σπύρου. Ο κύριος Μπαντούνας και ο κύριος Κεράτσας σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε πως θα παρασυρθούν από την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να περάσει ο κύριος Παναγιώτης Τζαφέρος, με συνεχείς καταγγελίες για οτιδήποτε.

- Κύριε Σπύρου, προσέξτε γιατί με το σύστημα αυτό, θα απογοητευθούν οι δημότες, γιατί υπάρχουν και θέματα στα οποία αν δεν κλείσεις και λίγο τα μάτια, τίποτα δεν θα γίνει σ΄ αυτόν τον τόπο. Αυτό οι κύριοι Μπαντούνας και Κεράτσας, οι οποίοι διοίκησαν το ξέρουν καλά. Εσείς θα το μάθετε τώρα.