Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

.....μικρά, μικρά

 - Να λέτε ότι θέλετε, εσείς που σήμερα παριστάνετε τους φίλους της Δημοτικής παράταξης Βάκα και αφήστε εμάς στην γωνία. Αφήστε όμως τις εξυπνάδες, γιατί θα μας υποχρεώσετε να γράψουμε για την ξαφνική αγάπη σας προς την δήμαρχο και δεν θα.... σας αρέσει.

- Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ μας και την ξέρουν και οι κότες. Εμείς ποτέ δεν ήμασταν απέναντι και ποτέ δεν βρίσαμε, δεν συκοφαντήσαμε και δεν αποκαλέσαμε την δήμαρχο και τους συνεργάτες της, όπως τα κάνατε όλα αυτά εσείς.

- Εμείς ποτέ δεν ακολουθήσαμε τους χορηγούς οι οποίοι στήριζαν πάντα αυτούς που ήταν απέναντι στον Ζεμπίλη και την Βάκα και κάποιοι από αυτούς, μεσολάβησαν ώστε να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και οδήγησαν πολλούς υποψηφίους στην παράταξη της δημάρχου.

- Συμπεράσματα δεν πρέπει να βγάζουμε χωρίς να περιμένουμε να δούμε πρώτα τις κινήσεις όλων αυτών. Εμείς πιστεύουμε πως η κυρία Βάκα και ο συνεργάτης της κύριος Γουρνής πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς προτίμησης, δεν θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και δεν θα ενδώσουν σε όποιες πιέσεις. 

- Εμείς θα περιμένουμε, θα παρακολουθούμε τις σχέσεις όλων και να είναι όλοι σίγουροι πως θα γράψουμε αλήθειες.