Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

....τα παρατράγουδα

 - Αγαπητέ κύριε, καλά κάνεις και γλείφεις εκεί που έφτυνες, καλά κάνεις και προσκυνάς, αυτοδιοικητικούς στους οποίους ήσουν πάντα απέναντι, αφού θέλεις να περάσεις κάπως καλύτερα τα τελευταία 5 χρόνια και μετά βλέπουμε.
Το μόνο που δεν ξέρεις, πως με αυτόν τον τρόπο και με αυτή σου την επιλογή, το φτύσιμο επιστρέφει σε εσένα.
Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο, να σκύψουμε το κεφάλι, γιατί όπως ξέρεις οι εκλογές γενικώς του 2019 και του 2023, μας δικαίωσαν πλήρως και είχαμε δηλώσει πολύ.... πριν τις εκλογές, πως θα ήταν οι τελευταίες με τις οποίες θα είχαμε δράση και θα παίρναμε θέση.
Επειδή μας ζάλισες με τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Χαλκιδέων, εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο, να μην γράψουμε την άποψή μας.
Εμείς αγαπητέ κύριε δεν θα γίνουμε το παρατράγουδο κανενός, γράφοντας μπούρδες.
Κατά την άποψή μας, δεν κέρδισε τις εκλογές η κυρία Βάκα, αλλά τις έχασε ο κύριος Σπύρου, με τα τραγικά επικοινωνιακά του λάθη.
Ας  μη γελιόμαστε.
Η παράταξη της κυρίας Βάκα, κέρδισε τις εκλογές, αλλά όχι με ποσοστά που θα έπρεπε να είχε πάρει ή δεν θα έφτανε η παράταξη Σπύρου στα ποσοστά που έφτασε,  αν η κυρία Βάκα δεν έκανε τα λάθη που έκανε.
Στην παράταξη της δημάρχου προστέθηκαν πρόσωπα που δεν είχε στο παρελθόν και δυστυχώς, στηρίχτηκαν όλες και όλοι σε αυτό και αδιαφόρησαν για τα πρόσωπα που υπηρέτησαν σταθερά την παράταξη.
Αν ο κύριος Σπύρου δεν είχε λάθος επικοινωνιακή πολιτική, οι εκλογές θα είχαν χαθεί, αν όχι από την Α΄ Κυριακή, σίγουρα την Β΄ Κυριακή.
Όποιος έχει αντίρρηση, ας αναλύσει με καθαρό βλέμμα τα αποτελέσματα και τα ξαναλέμε.
Ποιος όμως θα ενδιαφερθεί γι΄ αυτό, όταν η Δημοτική Αρχή θα έχει 5 χρόνια στα χέρια της την εξουσία;
Μάλλον κανείς, γιατί ελάχιστοι θα θέλουν να δούνε το τι θα συμβεί μετά από 5 χρόνια στον Δήμο Χαλκιδέων.