Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε μπροστά μας ακόμη 7 μέρες και την σημερινή για να γράφουμε στο apopsignomi την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μας. Αυτοί που θέλουν να γλυτώσουν από εμάς, ας κάνουν λίγη υπομονή, αλλά να μην ξεχάσουν ποτέ πως πολλές φορές μπορεί να γλυτώσεις από την Σκύλλα και να πέσεις στην ....Χάρυβδη τα γνωστά από την μυθολογία τέρατα!!!

- Αύριο θα συναντηθούν οι αγρότες με τον πρωθυπουργό κι εμείς πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση και πως θα επικρατήσει η λογική και όχι οι όποιες κομματικές εμμονές. Ο Κασσελάκης πάει από τρακτέρ σε τρακτέρ και υπόσχεται τα πάντα στους αγρότες, αλλά δεν μας λέει που θα τα βρει για να τα δώσει.

- Φυσικά ο Κασσελάκης δεν έχει πρόβλημα, γιατί αυτά που υπόσχεται δεν θα χρειαστεί να τα δώσει, αφού δεν πρόκειται να κυβερνήσει ποτέ. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχει εγκαταλείψει ο λαός εδώ και κάποια χρόνια και αυτό επειδή τον γνώρισε όταν κυβέρνησε την χώρα από το 2015 μέχρι το 2019. Το ξεχάσατε;

- Ο κύριος Κασσελάκης δεν μας έχει πει ακόμη, αν συμφωνεί σε όλα με τους αγρότες. Δεν μας λέει δηλαδή αν αυτοί οι αγρότες συμφωνούν με το νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, τους γάμους και την τεκνοθεσία!!! Στέφανε αν τους πεις για το θέμα, σε βλέπουμε σε κάποια καρότσα και όχι στην πρώτη θέση κάποιου τρακτέρ.

- Στις Ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, θα χάσει τα ποσοστά του και δεν θα είναι δεύτερο κόμμα, αν κι εμείς πιστεύουμε πως μπορεί να μην είναι ούτε τρίτο κόμμα, γιατί ο Ελληνικός λαός δεν σηκώνει Αμερικανιές και θα το διαπιστώσει ο Στέφανος.