Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

....την προσοχή σας

 - Την άποψή μας την γράψαμε πολλές φορές για την διαιτησία, αλλά δεν είμαστε από αυτούς που θα ζητήσουμε τα ρέστα από τα νέα παιδιά που μπήκανε στον χώρο και κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως βοηθοί.
Η ΕΠΣΕ αλλά και η επιτροπή διαιτησίας θα πρέπει να προστατέψουν τα νέα παιδιά και να φροντίσουν ώστε ο διαιτητής να έχει την.... προσοχή του αυξημένη και να καλύπτει τα οποια λάθη τους.
Όταν ένας νέος βοηθός εξ αιτίας της απειρίας του δεν βλέπει ένα καταφανεστατο οφσάιντ, κατά την γνώμη μας ο έμπειρος διαιτητής θα πρέπει να το δει και να το σφυρίξει.
Αν δεν μπορεί καλύτερα να μην τον ορίζουν με νέους βοηθούς γιατί έτσι, θα μείνουμε χωρίς νέους διαιτητές και στο τέλος δεν θα έχουμε διαιτητές.
Οι παράγοντες, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές, θα πρέπει να βοηθήσουν κι αυτοί, ώστε το μέλλον να είναι καλύτερο.
Κύριοι της διοίκησης της ΕΠΣΕ και κύριοι της Επιτροπής Διαιτησίας προχωρήστε σε συζητήσεις με παράγοντες, προπονητές και τους έμπειρους διαιτητές, ώστε να αλλάξουν στάση και συμπεριφορά απέναντι στους νέους διαιτητές, ώστε αυτοί να γίνουν καλύτεροι και να μην απογοητευτουν. Τα λάθη όλων μας είναι πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουν τα νέα παιδιά.