Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

φαπούλες

 - Εκεί στον Δήμο Διρφύων, Μεσσαπίων έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα και ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πότε θα αναλάβουν κάποιες ευθύνες, αυτοί που δεν μπορούν να πείσουν τους δημότες, ώστε να ψηφίζουν στις εκλογές, αυτό που αυτοί οι κάποιοι, θεωρούν.... σωστό. Γιατί φταίνε όλοι οι άλλοι και όχι αυτοί;

- Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, εμείς έχουμε πει και έχουμε γράψει πολλά και για τον δήμαρχο και για όσους κατά καιρούς ήταν υποψήφιοι δήμαρχοι, απέναντί του.

- Ο δήμαρχος κύριος Ψαθάς, έχει τον δικό του κώδικα επικοινωνίας με τους δημότες και αν αυτό δεν το καταλάβουν οι άλλοι, δεν πρόκειται να τον κερδίσουν ποτέ. Θέλετε ένα παράδειγμα; Όταν εσύ πας κάπου σ΄ ένα νησί διακοπές και ανεβάζεις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξεις την κορμάρα σου και να το παίξεις γκόμενα, περιμένεις την ψήφο των δημοτών;

- Κι ο Ψαθάς πάει διακοπές, αλλά δεν τις διαφημίζει πουθενά και προτιμάει να πάει μετά για κρασί στα χωριά και να λέει αυτά που θέλουνε να ακούνε. Όταν λοιπόν εσείς κυρία μου μετά τις διακοπές σας θα πάτε μαυρισμένη από τον ήλιο της Μυκόνου ή των Σπετσών ή κάποιου άλλου νησιού, ο δημότης θα το πάρει στραβά, γιατί αυτός θα είναι μαυρισμένος από τον ήλιο στο χωράφι και από την ακρίβεια κλπ.

- Συγνώμη δηλαδή, αλλά τώρα δεν είναι όπως ήταν παλιά στα χωριά. Τώρα ξέρουν όλες από γκόμενους και όλοι από γκόμενες και αλίμονο αν περίμεναννα δούνε εσάς με μαγιό!!! Άντε γειά.