Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Και τώρα που για όλα υπήρχαν υποψίες, έχουμε πλέον ενδείξεις και ακολουθούν οι αποδείξεις, για όλα αυτά που κατά καιρούς έχουμε γράψει για τα μαγαζάκια στον αθλητισμό, για την κάλυψη που τους παρέχουν πρόσωπα της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, για τους τρόπους που χρησιμοποιούν και τις μεθόδους, για να "σπρώξουν" αθλήτριες και αθλητές και φυσικά χρήματα που καταλήγουν στις τσέπες κάποιων.
Επειδή γνωρίζω πως λειτουργούν αυτά τα συστήματα... κι επειδή γνωρίζω και τις πολιτικές βολέματος που χρησιμοποιούν ορκίζομαι πως θα τα πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.
Από τον Σεπτέμβριο και για όσο μ΄ έχει καλά ο Θεός, τα ρεπορτάζ θα είναι αποκαλυπτικά και θα τσαλακώσουν πολλούς.
Το σύστημα δεν έπαιρνε τα μέτρα του και λειτουργούσε χύμα, γιατί πίστευε πως κανείς δεν θα το αγγίξει.
Μόνος μου και όλοι τους, αλλά χωρίς να τους φοβάμαι.
Είναι όλοι με το μέρος τους και για τις φωτογραφίες.
Οι αυτοδιοικητικοί έχουν υποχρέωση να εφαρμόζουν τους νόμους, να προστατεύουν τα συμφέροντα των Δημοτών και φυσικά να παρέχουν τα πάντα στην νεολαία μας, στα παιδιά μας δηλαδή και όχι στα συμφέροντα.
Τους προκαλώ να αρχίσουν από τώρα τις μηνύσεις, για να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε αρμοδίως και όπως πρέπει.
Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει ο λαός και έχει δίκιο.
Από το κεφάλι λοιπόν θα αρχίσουμε κι εμείς και όποιος αντέξει.
Οι αυτοδιοικητικοί Α΄ &  Β΄βαθμού δίνουν γη και ύδωρ "στα μαγαζάκια", μόνο και μόνο για την ψήφο.
Θα τους προκαλέσουμε και θα τους δείξουμε τις ευθύνες τους. Αν το καταλάβουν έχει καλώς. Αν όχι θα δώσουν λόγο στους δημότες.
Την νεολαία την βασανίζουν και την ταλαιπωρούν πολλά και καπάκι έρχονται και "τα μαγαζάκια" τα οποία δεν κάνουν τίποτα για τον πραγματικό ερασιτεχνικό αθλητισμό και αδιαφορούν για τα παιδιά τα οποία δεν υποκύπτουν στα θέλω και τα γούστα κάποιων.
Αλήθεια δεν έχει ακούσει κανείς τίποτα, για τα ναρκωτικά, για "ουσίες", για  αθλητές που δεν είχαν καλή μεταχείριση και "τα μαγαζάκια" τους έβαλαν στο περιθώριο;
Το πάρτι των αποκαλύψεων θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο και δεν θα το σταματήσει κανείς.
Επειδή τελευταία κυκλοφορούν διάφοροι και λένε πως με αυτά και με αυτά δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τα παιδιά μου στον αθλητισμό, γιατί θα τα βάλουν στην μαύρη λίστα, δηλώνω πως τα παιδιά μου δεν είναι ψώνια, ούτε θα γίνουν συνοδοί πολυτελείας, μέσα από τον αθλητισμό.
Θα συνεχίσουν στο χώρο με ανθρώπους που θα τα σεβαστούν και απλά θα κάνουν αθλητισμό, χωρίς να μπλέξουν με ουσίες ή και με αυτούς που λένε, κάνε αυτό για να σε σπρώξουν!!!!
Ο προπονητής κύριος Κώστας Μαρκόπουλος γνωρίζει τα παιδιά μου και ξέρει πως κανείς δεν μπορεί να τα επηρεάσει σε τίποτα. Ποτέ δεν επιβάλλουμε ως γονείς  κάτι στα παιδιά μας.
Έμαθαν από πολύ μικρά να έχουν άποψη και ως γονείς θα τα στηρίζουμε πάντα.
Ναι είναι αλήθεια, πως κάποιοι επειδή δεν κατάφεραν να επηρεάσουν όσο θα ήθελαν τα παιδιά μου, πέρασαν απέναντι και είχαν λάθος συμπεριφορά.
Τα παιδιά μου, αποφάσισαν λοιπόν να μην συνεχίσουν σε ένα κακό γι΄ αυτά περιβάλλον, ώστε να αφήσουν ελεύθερο το πεδίο για άλλα παιδιά.
 Αγαπητέ Κώστα, σε ευχαριστώ για όλα, γιατί τα παιδιά μου εξ αιτίας σου βρέθηκαν στον στίβο. Είχα και έχω εμπιστοσύνη σε σένα, αλλά έχεις αναλάβει πολλά πράγματα και κάπου έχει χαθεί ο έλεγχος.  Αυτό είναι δικό σου θέμα και φιλικά θα σου πω, να φροντίσεις ώστε αθλητές και αθλήτριες πρώτα να κάνουν αθλητισμό και μετά πασαρέλα. Αν σε κάτι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα είμαι πάντα στην διάθεσή σου.
Αρχίσαμε και θα έχουμε αρκετή δουλειά.