Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Είναι αλήθεια

 - Δυστυχώς είναι αλήθεια, πως πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας, είναι αυστηρώς ακατάλληλα και δεν κάνουμε κάτι για να τα διορθώσουμε, γιατί απλά φοβόμαστε το τι θα πούνε οι άλλοι.
Αυτοί οι άλλοι όμως είναι οι βολεμένοι. Είναι αυτοί οι δήθεν τίμιοι, οι δήθεν προσφέροντες στην  κοινωνία, οι δήθεν εθελοντές προσφοράς προς τον..... συνάνθρωπο, κατά δήλωσή τους, αλλά δεν λένε ποτέ πως κάθε μήνα, βρέξει χιονίσει στην τσέπη τους μπαίνει μισθός και φυσικά, έχουν και μια θέση εξουσίας, για την οποία όμως πληρώνουμε εμείς.
Αυτά που συμβαίνουν είναι ακατάλληλα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι αδιαφορούν για τον συνάνθρωπό τους, 364 μέρες τον χρόνο και 1 μέρα που κάτι θα κάνουν γι΄ αυτόν, την προβάλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σαν να έκαναν κάτι μοναδικό και θεάρεστο.
Δυστυχώς είναι αλήθεια το ότι ανεχόμαστε την όλη κατάσταση, γιατί αυτές οι κυρίες και αυτοί οι κύριοι "δήθεν" έχουν στην μία πλευρά της ζυγαριάς τις ψήφους και με αυτές κάνουν τις διαπραγματεύσεις, δηλαδή το παζάρι.
Αυτοί δεν πληρώνουν ποτέ και τίποτα από την τσέπη τους.
Πληρώνουν τα πάντα από δικά μας χρήματα.
Από τα δικά μας χρήματα θα πάρουν για να πληρώσουν ακόμη και τα τηλεφωνήματά τους και από τα δικά μας χρήματα θα πληρωθούν τον μισθό τους.