Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

η άποψή μας

 -  Εντάξει, αλλά έχουμε την εντύπωση πως κανείς δεν πρέπει να προτρέχει και κανείς δεν πρέπει να υπογράφει κάτι, χωρίς να ζητήσει ενημέρωση και από την άλλη πλευρά.
Αν δεν το κάνει, τότε έχει δικαίωμα ο καθένας να σκεφτεί το οτιδήποτε και να πιστέψει πως κάτι υπάρχει από πίσω.
Αναφερόμαστε στο εξώδικο που μας έστειλαν από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και μας ζητούν να ανακαλέσουμε σχόλια, να.... κατεβάσουμε αναρτήσεις, να ζητήσουμε συγνώμη κλπ.
Κυρίες και κύριοι που υπογράψατε αυτό το εξώδικο, ξέρατε πως εμείς σε εξώδικα δεν απαντάμε και αν πιστεύετε πως αυτοί ήταν οι λόγοι που θέλατε να μας φιμώσετε, προχωρήστε σε μηνύσεις.
Για να μην το πάμε γύρω - γύρω, δηλώνουμε πως εμείς περιμένουμε πως και πως αυτή την μήνυση και θα απαντήσουμε με μηνύσεις προς τον κάθε υπογράφοντα, γιατί σύμφωνα με τα δικά μας στοιχεία, δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη, αλλά προσωπική.
Ο καθένας που θα υπογράψει θα έχει τους δικούς του λόγους και δεν είναι για όλους ίδιοι.
Εμείς  την επόμενη εβδομάδα, έχουμε ραντεβού για να κάνουμε αρμοδίως μια σοβαρότατη καταγγελία, γιατί πιστεύουμε πως αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε η προσπάθεια φίμωσης και όπως θα το έλεγαν οι ειδικοί, η δολοφονία χαρακτήρα.
Δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να βάλουμε σε περιπέτεια εργαζόμενες και κάποιους άλλους, αλλά για να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, θα πρέπει να αποκαλύψουμε τα πραγματικά γεγονότα. Αν πούμε ψέματα στις αρμόδιες αρχές, θα τιμωρηθούμε. Αν όμως υπάρχει θέμα, τότε δεν θα φταίμε εμείς.
Εμείς διασυνδέσεις δεν έχουμε ούτε λεφτά για δικηγόρους. Το μόνο που έχουμε είναι αυτά που θα αποδείξουν την αλήθεια.
Την επόμενη εβδομάδα τελειώνει για μας το θέμα, αφού οι αρμόδιες αρχές, θα το αναλάβουν και θα περιμένουμε τις εξελίξεις.