Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Οι οδηγοί φταίνε;

 - Τελικά όταν θέλεις απλά να κάνεις αντιπολίτευση, βρίσκεις χίλιους τρόπους. Ακόμη κι αν κάποιο αυτοκίνητο ξεφύγει από την πορεία του στην στροφή Τσεκούρα, δεν θα φταίει ο οδηγός, αλλά η Περιφέρεια και ο Δήμος και γιατί όχι και η ίδια η στροφή!!!!
Να σοβαρευτούμε κάποια στιγμή και να χτυπήσουμε το κακό στην ρίζα του. 
Μπορεί να μην έχουμε καλό οδικό δίκτυο, αλλά φταίνε οι οδηγοί οι οποίοι.... τρέχουν, οι οποίοι είναι στο τιμόνι ενώ έχουν καταναλώσει αλκοόλ, οι οποίοι οδηγούν και μιλάνε στο κινητό και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Μπορεί να μην κάνει σωστά την αποκομιδή των σκουπιδιών ο Δήμος, αλλά έχουμε κι εμείς ευθύνη, αφού πετάμε σκουπίδια και ογκώδη όπου γουστάρουμε και όποτε γουστάρουμε.
Ας το πάρουμε απόφαση. Να κάνουμε εμείς σωστά αυτά που πρέπει και μετά να ζητάμε και από τους άλλους να κάνουν την δουλειά τους. Χάνονται ζωές στην άσφαλτο και μαυρίζουν οι ψυχές ανθρώπων ιδιαίτερα όταν χάνουν την ζωή τους νέοι άνθρωποι.
Ας μάθουμε στα παιδιά μας, να βάζουν την ζωή τους πάνω απ΄ όλα.
Ας τα πείσουμε πως μαγκιά δεν είναι η ταχύτητα, μαγκιά δεν είναι το αλκοόλ, μαγκιά δεν είναι να μην σεβόμαστε τους κανόνες.
Μαγκιά είναι να μπορείς να ζήσεις, χωρίς να προκαλείς τον θάνατο.
Καμιά στροφή Τσεκούρα δεν φταίει, όταν τρέχεις και δεν προσέχεις.
Αυτοί που για να κάνουν αντιπολίτευση λένε διάφορα για την στροφή Τσεκούρα, γιατί δεν λένε τίποτα για κάποια στροφή στον δρόμο από τον Άγιο Στέφανο μέχρι και την Ερέτρια, όπου έχουν χαθεί πολλές ζωές;