Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Είχα γράψει πως πρέπει να δούμε αν έχει κάποια συμμετοχή στην αλλαγή Επιτροπής Διαιτησίας, ο κύριος Γιάννης Παπακωνσταντίνου πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος για χρόνια της ΕΠΣΕ. 
Πάντως κανείς δεν μπορεί να πει, πως δεν το ήξερε, πως δεν μίλησε με Βρακά και Καμπούρη.
Εμείς κυρίες και κύριοι, δεν θεωρούμε ποινικό ....αδίκημα τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και δεν απαγορεύουμε να μιλάει ο ένας με τον άλλον.
Θα αμφισβητήσει ο κύριος Ρέτσας πως κατηγορούσε όσους μιλούσαν μαζί μου;
Αν λοιπόν ο κύριος Ρέτσας μπορεί ας μας απαντήσει σε δύο ερωτήματα.
1ο  Τι έχει να πει για το ότι οι κύριοι Καμπούρης και Βρακάς, είχαν συνάντηση με τον κύριο Παπακωνσταντίνου λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί η Επιτροπή Διαιτησίας;
Η φωτογραφία είναι απόδειξη.
2ο Τι έχει να μας πει για τους διαιτητές οι οποίοι απευθύνθηκαν στον πρόεδρο άλλης ΕΠΣ για να τους βοηθήσει στο να αξιολογηθούν και πάλι από την ΚΕΔ;

Τα ρωτάμε αυτά κύριε Ρέτσα, γιατί απλά βρήκατε εμένα να βγάλετε τα απωθημένα σας. Πιστέψατε πως θα είμαι το θύμα και εύκολος αντίπαλος.
Δεν τολμήσατε ποτέ να πάτε στην δικαιοσύνη κανέναν άλλον. Θα σας ενημερώσουμε και για άλλα κι εσάς και τους συνεργάτες σας.
Λυπάμαι για κάπους ανθρώπους που τους εκτιμώ και για τις εργαζόμενες οι οποίες κάποια στιγμή θα χρειασθεί να απαντήσουν στα δικά μας ερωτήματα.

ΥΓ. Μήπως μπορεί να μας πει η Επιτροπή Διαιτησίας ποιοι διαιτητές και βοηθοί δεν πήγαν στα αγωνιστικά τεστ, αλλά πήγαν στα γραπτά, στα οποία απαντούσαν με την βοήθεια συναδέλφων τους;