Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Καλημέρα

 - Μια καλημέρα σε όλες και όλους και ιδιαίτερα στους παλιούς Πασόκους, για τους οποίους η σημερινή  μέρα είναι ξεχωριστή. Σαν ήμερα πριν πολλά χρόνια, το 1974 είχαμε την ιδρυτική Διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Φυσικά αυτή την ιδρυτική διακήρυξη οι νεοπασόκοι, ούτε που της έδωσαν σημασία και φτάσαμε στο σημείο, όλοι να θέλουν να γίνουν πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ!!!! Κυρίες και κύριοι, εκεί που έχετε το... ΠΑΣΟΚ, θα έπρεπε να μην σας επιτρέπουν ούτε την είσοδο στα κομματικά γραφεία.
Τέλος πάντων, κάντε ότι θέλετε και φυσικά θα μπορείτε να είσθε ικανοποιημένοι και γιατί όχι και περήφανοι, αν είσθε λίγο πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, αλλά μακριά από το να είσθε κόμμα εξουσίας.
Υπάρχουν πρόσωπα που μπορούν να ηγηθούν, αλλά οι κομματικοί μηχανισμοί, δεν θα τα δεχθούν, γιατί αυτά τα πρόσωπα, δεν ανήκουν σε αυτούς που λένε ωραία λόγια και δεν χαϊδεύουν αυτιά. Έχουν εμπειρία, έχουν γνώσεις, έχουν την εκτίμηση στην Ευρώπη και τον κόσμο και δεν είναι πρόσωπα τα οποία είδαν φως και μπήκαν.
Σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ, κάντε κάτι, γιατί το κόμμα σας θα μπορούσε να κρατήσει μια σοβαρή αντιπολιτευτική στάση και να μην επιτρέψει σε ουρανοκατέβατους, να κάνουν κουμάντο.