Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Ποτέ δεν αρνήθηκα πως εκτιμώ κάποιους ανθρώπους και με τις μικρές μου δυνάμεις, προσπάθησα να τους βοηθήσω. Το τι κατάφερα, αν κατάφερα το ξέρουν όλοι, γιατί τους στήριξα τόσο φανατικά, ώστε βρέθηκα απέναντι σε πολλούς και οι οποίοι με κατηγόρησαν, πως οι άνθρωποι αυτοί μου τα έδιναν χοντρά και γι΄ αυτό τους στήριζα.
Τώρα όμως αποδείχθηκε πως όχι μόνο χοντρά δεν μου τα έδιναν, αλλά ούτε σε ψιλά και πως άλλοι ήταν αυτοί.... οι οποίοι είχαν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Κανείς δεν πίστευε πως μπορούσα να παρέχω τόση στήριξη χωρίς μία και δεν τους κατηγορώ, γιατί ίσως δεν μπορούν  να καταλάβουν, το πως λειτουργώ.
Εγώ λέω ευχαριστώ και για τον καφέ που θα με κεράσει κάποιος ή για κάποιο δώρο που θα μου κάνει ή για μια καλή κουβέντα που θα πει και δεν κρύφτηκα ποτέ, πίσω από νομικά κόλπα και τέτοιες μπούρδες.
Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. 
Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, έχω υποχρέωση να μην κάνω πίσω και να μην φοβηθώ τίποτα και κανέναν.
Θα πονέσω σίγουρα, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου τέτοιες συμπεριφορές, αλλά τον αχάριστο δεν τον αφήνεις να κάνει ότι θέλει.
Δεν θα κάνω πίσω για κανέναν λόγο και θα είμαι αποκαλυπτικός, όχι με κουτσομπολιά, αλλά με την αλήθεια.
Αν δεν είναι αληθινά τα στοιχεία που θα καταθέσω αρμοδίως, τότε θα τιμωρηθώ, αλλά αν είναι αληθινά, τότε είναι άλλοι αυτοί που θα πάνε στα σπίτια τους και θα πληρώσουν ακριβά την αχαριστία τους.