Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

φαπούλες

 - Φωτιές παντού και σε καθημερινή βάση. Ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι κάτι κερδίζουν όταν καίγονται τα δάση, όταν οι φωτιές είναι δίπλα ή μέσα σε οικισμούς; Αυτοί που θέλουν τις ανεμογεννήτριες λένε κάποιοι και το λένε για να καλύψουν τον εαυτούλη τους, αφού για να πάρει κάποιος άδεια για να εγκαταστήσει ανεμογεννήτριες.... παίρνει εύκολα, για το δάσος και πολύ δύσκολα σε καμένες εκτάσεις.

- Αυτοί με τις ανεμογεννήτριες, έχουν μεγάλη δύναμη και δεν καίνε τίποτα, γιατί και τις βίλες τους μέσα στα δάση τις έχουν. Ψάξτε λοιπόν αλλού. Ψάξτε σε αυτούς που σε κάθε φωτιά και σε κάθε καιρικό φαινόμενο σε κάθε καταστροφή, βλέπουν χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

- Γιατί οι Δήμοι, η Περιφέρειες, τα Δασαρχεία και κάθε αρμόδιο υπουργείο, δεν ρίχνει το χρήμα, για να προλάβει το κακό και το ρίχνει μετά; Απλά τα πράγματα. Γιατί όταν αναθέσεις ένα έργο, θα το παραλάβεις όταν ολοκληρωθεί σύμφωνα με την σύμβαση. όταν όμως έρθει η φωτιά, ο καθένας δηλώνει πως χρησιμοποίησε 20 μηχανήματα, ενώ δεν τα έχει καν. Δηλώνει πως τα δούλευε μέρα νύχτα για 10 μέρες, ενώ είχε πάει για 2 μέρες!!
Ποιος θα ελέγξει ποιον;