Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2010

ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ-ΜΕΣΙ

Ο Τύπος της Αργεντινής εκτιμά ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα προχωρήσει σε τουλάχιστον τρεις αλλαγές στην αρχική του 11άδα για το ματς κόντρα στην Εθνική Ελλάδας. Ο τεχνικός της «Μπιανκοτσελέστε» είναι αναγκασμένος να αφήσει εκτός τον Γιόνας Γκουτιέρες λόγω τιμωρίας. Στη θέση του, στο δεξί άκρο της άμυνας, αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον.........
 νεαρό Νίκολας Οταμέντι.
Σχεδόν βέβαιη είναι και η απουσία του Βάλτερ Σάμουελ από το ματς. Ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή νωρίς στο παιχνίδι κόντρα στη Ν. Κορέα.
Αν και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, το πιθανότερο είναι ο Μαραντόνα να τον προφυλάξει, τοποθετώντας τον Νίκολας Μπουρντίσο ως παρτενέρ του Μάρτιν Ντεμικέλις στο κέντρο της άμυνας.
Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ο Μάριο Μπολάτι αντί του Χαβιέ Μασεράνο, καθώς ο αρχηγός της Αργεντινής έχει μία κίτρινη κάρτα και αν δεχτεί άλλη μία θα χάσει το ματς της φάσης των «16».
Τέλος πιθανολογείται ότι ο Μαραντόνα θα δώσει την ευκαιρία στον Σέρχιο Αγκουέρο να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως βασικός σε αυτό το Μουντιάλ, ξεκουράζοντας τον Λίονελ Μέσι.
Υπενθυμίζεται ότι η Αργεντινή έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο. Για να αποκλειστεί θα πρέπει να ηττηθεί με αρκετά γκολ διαφορά από την Ελλάδα και παράλληλα η Ν. Κορέα να νικήσει με ανάλογα μεγάλο σκορ την Νιγηρία.