Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΕΔ/ΕΠΣΕ

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ



Η ΕΔ/ΕΠΣΕ ανακοινώνει, όπως έχει προαναγγείλει, την διεξαγωγή γραπτών κι αγωνιστικών δοκιμασιών για τους Διαιτητές και Βοηθούς που δεν έχουν συμμετάσχει, με επιτυχία, στις αντίστοιχες δοκιμασίες της ΔΑΔ και της ΚΕΔ.
Οι δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010. Οι αγωνιστικές θα γίνουν στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, στις 17:00. Το όριο, όπως έχει .....
ανακοινωθεί, θα είναι τα 2400μ. σε 12'.
Οι επόμενες δοκιμασίες, που θα γίνουν τον Φεβρουάριο (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα), θα είναι σύμφωνες με τον Κανονισμό Διαιτησίας και την ΔΑΔ κι οι συμμετέχοντες θα κληθούν να τρέξουν 10Χ150μ, σε 35'' το καθένα, με 50μ περπάτημα ανάμεσα τους, σε χρόνο 45''.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι συμμετάσχουν θα μπορούν να αγωνίζονται στην Α1 Κατηγορία (μαζί με τους αξιολογημένους) και θα έχουν προβάδισμα για τον ορισμό τους στις άλλες κατηγορίες, έναντι όσων δεν παρουσιασθούν.
Οι γραπτές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο "Λούσυ", στις 18:15. Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να απαντήσουν σε 20 ερωτήσεις, με πολλαπλή επιλογής απάντησης. Η συμμετοχή είναι υποχρεωτική.
Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, με υποχρεωτική παρουσία όλων των Διαιτητών και Παρατηρητών, όπου θα δοθούν οι κατευθυντήριες οδηγίες. Ομιλητές θα είναι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας κος Παπακωνσταντίνου κι η ΕΔ/ΕΠΣΕ.