Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΒΡΥΖΑΣ

Οι έντονες φήμες που είχαν αναπτυχθεί από το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη επιβεβαιώθηκαν και ο Ζήσης Βρύζας αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ανακοινώθηκε και επισήμως η από κοινού λύση της συνεργασίας.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι σχέσεις του με τον πρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Ζαγοράκη, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, καθώς ο .......
ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ χρεώνει στο Βρύζα την αποτυχημένη επιλογή του Μάριο Μπερέτα.
Επίσης το τελευταίο διάστημα έχουν περιοριστεί αισθητά οι αρμοδιότητες του Βρύζα, γεγονός που τον ενοχλήσει και για αυτό το λόγο σκέφτεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Είναι πιθανόν ακόμα και μέσα στην ημέρα να υπάρχουν εξελίξεις.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια».
Η ανακοίνωση του Ζήση Βρύζα:
«Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο.
Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου».
«Πόρτα» Μουσλίμοβιτς στην ΑΕ Λεμεσού
Στην Κύπρο είναι έντονη η φημολογία ότι η Αθλητική Ένωση Λεμεσού ενδιαφέρεται να εντάξει στη δύναμή της τον Μουσλίμοβιτς.
Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η κυπριακή ομάδα θέλει να πάρει τον Βόσνιο σέντερ φορ δανεικό για ένα χρόνο, ενώ υπάρχει η διάθεση από το σύλλογο να καλύψει εξ ολοκλήρου τις ετήσιες αποδοχές του 29χρονου παίκτη, οι οποίες κυμαίνονται στις 600.000 ευρώ, δίνοντας επιπλέον και 100.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ.
Πάντως ο Μουσλίμοβιτς είναι αρνητικός, καθώς δε θέλει να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.