Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΛΙΒΕΡΙ

ΠΛΟΥΣΙΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ
BEACH SOCCER ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ 
 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ


Γοήτευσαν τους θεατές με την υψηλή τεχνική τους οι Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Ντανιέλ Μπατίστα, Γιώργος Αμαντίδης, Κυριάκος Τοχούρογλου, Bruno Paez, Reis Wellington και Κώστας Σόμμερ!
Στο Αλιβέρι Ευβοίας βρέθηκε η ......
ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων Ποδοσφαιριστών το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Αυγούστου, χαρίζοντας πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις για το 1ο Τουρνουά Beach Soccer Αλιβερίου. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στον Κάραβο από το Δήμο Ταμυνέων, με πρωτοβουλία της Δημάρχου κας Κατερίνας Καράπα, σε συνεργασία με τη ΔΕΠΑΤ (Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης), σε ένα εντυπωσιακό γήπεδο beach soccer που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του τουρνουά.

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των ομάδων που έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή από την ευρύτερη περιοχή και έδωσαν επί 3 ημέρες δυνατές μάχες πάνω στην άμμο προσελκύοντας πολύ μεγάλο αριθμό θεατών. Οι ομάδες που ξεχώρισαν φθάνοντας στον τελικό, ήταν ο «ΓΑΒΑΛΑΣ» και οι «THE LIMARS» , όπου μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό η ομάδα του ΓΑΒΑΛΑ κατάφερε να επικρατήσει με 5-3 κερδίζοντας, εκτός από την 1η θέση, και τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν σε αγώνα επίδειξης την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων

Η αποστολή των Επίλεκτων που αποτελούταν από τους Γιώργο Αμανατίδη, Ντανιέλ Μπατίστα, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κυριάκο Τοχούρογλου, Bruno Paez, Reis Wellington και Κώστα Σόμμερ βρέθηκε στο Αλιβέρι, με σκοπό να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στους θεατές. Έτσι ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με εντυπωσιακές ενέργειες βρέθηκε πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ με 4-1. Η συνέχεια όμως έκρυβε εκπλήξεις και συγκινήσεις, μιας και η ομάδα του ΓΑΒΑΛΑ πραγματοποιώντας δυναμική αντεπίθεση, βρέθηκε μπροστά με 5-4! Οι δύο ομάδες εναλλάσονταν στην πρωτοπορία του σκορ, ενθουσιάζοντας ακόμη περισσότερο το πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει τις εξέδρες του γηπέδου.

Το τελευταίο σφύριγμα τους αγώνα βρήκε τους Διεθνείς Επίλεκτους νικητές με 13-10, απέναντι στην πολύ αξιόμαχη τοπική ομάδα. Σε μεγάλια κέφια ήταν ο Βραζιλιάνος Λουτσιάνο Ντε Σόουζα ο οποίος και πέτυχε 3 γκολ και μάγεψε τους θεατές με τα περίτεχνα κόλπα του στην άμμο, ενώ από 3 φορές σκόραραν επίσης και ο Ντανιέλ Μπατίστα με τον Γιώργο Αμανατίδη! Από δύο τέρματα πέτυχαν οι Bruno Paez και Reis Wellington ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι Κυριάκος Τοχούρογλου με τα τρομερά του ρεφλέξ και Κώστας Σόμμερ, αναγκάζοντας το κοινό στις εξέδρες να τους χειροκρατήσουν πολλές φορές! Για την ομάδα του ΓΑΒΑΛΑ, 4 τέρματα πέτυχε ο Φραγγής, δύο ο Καρκαλέτσης και από ένα οι Μάκρης, Αϊδίνης, Γιαννούλης και Χουχούμης.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα η ομάδα των Επίλεκτων βρέθηκε περικυκλωμένη από θαυμαστές όλων των ηλικιών και των δύο φύλων που ζητούσαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν μαζί τους. Το λόγο στη συνέχεια πήρε η Δήμαρχος Ταμυνέων κα Κατερίνα Καράπα η οποία και δήλωσε εντυπωσιασμένη από την τεράστια ανταπόκριση κοινού και συμμετεχόντων, ευχαριστώντας παράλληλα όλους τους εμπλεκόμενους. Στη συνέχεια, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κο Νίκο Βαλαγιαννόπουλο, προχώρησαν στις απονομές του τροπαίου και των μεταλλιών στις δύο ομάδες, αλλά και στον Βαγγέλη Χουχούμη, 1ο σκόρερ της διοργάνωσης με 11 γκολ. Η βραδιά τέλειωσε με την πεποίθηση πως το Τουρνουά Beach Soccer του Δήμου Ταμυνέων θα εξελιχθεί σε θεσμό με διάρκεια και συνέχεια κάθε καλοκαίρι.
Το Αλιβέρι ήταν ο τέταρτος σταθμός για την ομάδα των Διεθνών Επίλεκτων αυτό το καλοκαίρι, μετά τη Σάμο την Ιτέα και τα Στύρα, και θα ακολουθήσουν και άλλοι αγώνες σε όμορφους προορισμούς.


Οι συνθέσεις:
ΓΑΒΑΛΑΣ:Δ. Αϊδίνης, Ν. Αϊδίνης, Β. Καρκαλέτσης, Γ. Καρκαλέτσης, Δ. Μακρής, Π. Αναστασίου, Α. Φραγγής, Β. Λιάπης,
THE LIMARS: Στ. Στάμου, Ι. Θαλάσσης, Χ. Χαλδέζος, Β. Γιαννούλης, Δ. Συμώσης, Β. Μιχαήλ, Τ. Τζανουδάκης, Α. Μακρουδής