Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ


Ερέτρια 11-8-2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αθλητικός όμιλος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ υπάρχει δεκαετίες τώρα και θα εξακολουθεί να υπάρχει προς όφελος της νεολαίας, αλλά και προς ικανοποίηση των παλαιοτέρων που βλέπουν να συνεχίζεται και να προοδεύει σε νέες βάσεις η.....
 ομάδα στην οποία έδωσαν ένα κομμάτι από τη ζωή τους για να την καθιερώσουν ως σύμβολο της πόλης μας.
Ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Ανδρέας Αθανασόπουλος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, με σεβασμό στις πολυετείς προσπάθειες των συντελεστών της και των προηγούμενων διοικήσεων, επιθυμούν να θέσουν νέους, περισσότερο φιλόδοξους στόχους για την ομάδα.
Πεποίθησή μας και όραμά μας είναι να προσφέρουμε την ευκαιρία στους νέους της περιοχής μας να αναγνωρίσουν τον αθλητισμό σαν το πρότυπο, που δημιουργεί υγιείς ψυχικά και σωματικά ανθρώπους στην κοινωνία μας.
Σκοπός και στόχος μας, τη νέα σεζόν είναι η οργάνωση του ομίλου σε όλα τα επίπεδα, η καλή παρουσία της ομάδας μας στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς και η εντατικοποίηση δημιουργίας έργων υποδομής για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και των ποδοσφαιριστών μας, δίνοντας πρώτη προτεραιότητα στα αποδυτήρια, την καθαριότητα όλων των χώρων του γηπέδου και τη δημιουργία γραφείων της ομάδας.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η προσπάθεια όλων μας να είναι ΕΝΤΟΝΗ, ΔΙΑΡΚΗΣ και να βασίζεται σε ΙΔΑΝΙΚΑ. Χάρη σε όλους εμάς, που σήμερα δίνουμε το παρόν ενωμένοι και αποφασισμένοι θα υπερνικηθούν οι δυσκολίες.
Τελειώνοντας, όλοι εκείνοι που στηρίζουν με θυσίες και πράξεις τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων… που δεν κοιτούν τα πράγματα να γίνονται, δεν γκρινιάζουν για όσα γίνονται, απλά κάνουν κάτι πολύ σπουδαίο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ