Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ 4ΚΙΝΗΣΗΣ στην ΕΡΕΤΡΙΑ 7&8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ 4κίνησης που πραγματοποιήθηκε στην Ερέτρια το Σαββατοκύριακο 7 & 8 Αυγούστου. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την έντονη ζέστη που μας δυσκόλεψε όλους. Το θέαμα πρωτόγνωρο για.......
 την Ερέτρια, ενθουσίασε όχι μόνο τους λάτρεις του είδους αλλά μικρούς και μεγάλους που το παρακολούθησαν για πρώτη φορά. Πολλοί δε, ήταν εκείνοι που ζήτησαν να καθιερωθεί η εκδήλωση και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Όσοι θεατές διέθεταν 4Χ4 ή SUV δοκίμασαν τις δυνατότητες του αυτοκινήτου τους αλλά και τις «δικές» τους σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα και τους άρεσε τόσο που κάποιοι περνούσαν και δεύτερη και τρίτη φορά. Αυτοί που δεν ήταν «τυχεροί» γνώρισαν την τετρακίνηση σαν συνοδηγοί με τα αυτοκίνητα της Λέσχης Ευρίπου. Ιδιαίτερα οι μικροί μας φίλοι δεν ήθελαν να σταματήσει η βόλτα τους.
Το Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του παιδιού» της Εύβοιας. Την εκδήλωση ομόρφυναν τα παιδιά με τις συνοδούς τους από το σπίτι του Χαμόγελου στο Μύτικα. Οι κουμπαράδες του χαμόγελου που υπήρχαν στην γραμματεία γέμισαν, μαζεύτηκαν πολλά τρόφιμα, ευαισθητοποιημένοι πολίτες βοήθησαν για αυτό και τους ευχαριστούμε, ιδιαίτερα συγκινητική η προσέλευση των μικρών παιδιών στους κουμπαράδες. Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά της Λέσχης 4Χ4 βόρειας Εύβοιας που μας έστειλε ένα αυτοκίνητο με τρόφιμα. Διάφορα είδη – δώρα και χρηματικά ποσά από τις χορηγίες θα διατεθούν επίσης στο σπίτι του χαμόγελου στο Μύτικα.
Επίσης μας τίμησε με την παρουσία του ο κ. Γιαννόπουλος, Πρόεδρος στο «Χαμόγελο του παιδιού», η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ που ήταν παρούσα και τις δύο ημέρες και ο Αντιδήμαρχος κ. Γλυκός Δημήτριος ο οποίος μας βοήθησε και με προσωπική εργασία.
Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους: το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες της Αμαρύνθου και των Ψαχνών, το Τμήμα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το ΕΚΑΒ και ο ιατρός του αγροτικού ιατρείου Ερέτριας.
Συμμετείχαν επίσης, ως χορηγοί, με περίπτερα για να παρουσιάσουν τα αυτοκίνητά τους γνωστές εταιρίες αυτοκινήτων αλλά και προϊόντων σχετικά με το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα.