Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Μαρία Φουρλή

Υποψήφια Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην δημοτική Βιβλιοθήκη Ψαχνών έγινε η παρουσίαση της Μαρίας Φουρλή υποψήφιας της
«ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» (ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ) για τον Δήμο Μεσσαπίων Διρφύων .
Στην παρουσίαση παραβρέθηκε και η Σοφία Ντούρου υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.
Στην ομιλία της η υποψήφια δήμαρχος Μαρία Φουρλή στάθηκε στον ......
χαρακτήρα τον επερχόμενων εκλογών τονίζοντας ότι πρόκειται για ουσιαστική πολιτική μάχη. Χαρακτηριστικά τόνισε: « Η Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνεται στους εργάτες, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, τους νέους, συνολικά σε όλους αυτούς που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται.
Απευθυνόμαστε ανοιχτά και ξεκάθαρα σε όλους αυτούς που το προηγούμενο διάστημα στήριζαν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, να βγάλουν συμπεράσματα για τα κόμματα αυτά από την καθημερινότητα που ζουν. Από την συνεχόμενη αύξηση της ακρίβειας, από την αύξηση της ανεργίας, την μείωση των μισθών και των συντάξεων, το συνεχώς αυξανόμενο κόστος για την μόρφωση των παιδιών τους, την διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας.
 Όλα αυτά που αντιμετωπίζουν σήμερα δεν προέρχονται από λάθη ή παραλείψεις των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Είναι συνειδητή πολιτική στήριξης και υπηρέτησης των μεγάλων συμφερόντων. Δεν μπορεί να υπάρξει άλλος χαμένος χρόνος.
Η δυσαρέσκεια, η αγανάκτηση, ο προβληματισμός είναι επιτακτική ανάγκη σήμερα να μετατραπούν σε αγωνιστική στάση, σε συμμετοχή στους λαϊκούς αγώνες και στήριξη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στις εκλογές».
Στην τοποθέτηση της η Σοφία Ντούρου τόνισε ότι: «οι υποψήφιοι της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ θα δώσουν την μάχη των τοπικών εκλογών κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική , πρωτοστατώντας στην οργάνωση της πάλης για την ισχυροποίηση του λαϊκού μετώπου πάλης με συσπείρωση δυνάμεων από εργαζομένους και άνεργους που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, αυτοαπασχολούμενους και μικρούς εμπόρους στην ΠΑΣΕΒΕ, φτωχούς αγρότες στην ΠΑΣΥ, σπουδαστές στο ΜΑΣ, γυναίκες που δρουν στους συλλόγους και στις επιτροπές της ΟΓΕ».

Σύντομο βιογραφικό της Μαρίας Φουρλή : Κατάγεται από το Κοντοδεσπότι του δήμου Μεσσαπίων. Είναι 28 ετών, πτυχιούχος Ιστορίας – Αρχαιολογίας. Εργάζεται ως ιδιωτική Υπάλληλος και είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας. Είναι γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Εύβοιας της ΚΝΕ.