Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Καβάλα-Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Tίμησαν τη μνήμη του Αλεξ Αλβες

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην Καβάλα, στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών, καθώς τιμήθηκε η μνήμη του Αλεξ Αλβες που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα.
Η Λέσχη Φίλων Καβάλας «Γαλάζιοι Αργοναύτες» και η επίσημη Καβάλα τίμησαν τη μνήμη του Βραζιλιάνου που είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΟΚ καταθέτοντας σε ένα σημείο του γηπέδου όπου είχε στηθεί  η ....
φωτογραφία του και μια βραζιλιάνικη σημαία, στεφάνια και λουλούδια.
Η φωτογραφία που απεικόνιζε τον παίκτη με τη φανέλα της Καβάλας έγραφε «Aλεξ, Καλό Ταξίδι, θα είσαι πάντα στην καρδιά μας».
Την κατάθεση του στεφάνου έκανε ο αρχηγός του ΑΟΚ, Ταμαντανί Ενσαλίβα, ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παίκτη με τη συγκίνηση να περισσεύει και ένα θερμό χειροκρότημα να ακολουθεί...
Την τρίτη ισοπαλία σε ισάριθμα εντός έδρας ματς παραχώρησε ο ΑΟΚ την Κυριακή. Αυτή τη φορά «πλήρωσε» τις απουσίες των Ντιέ, Πλιάγκα και έτσι ο Ηρακλής Ψαχνών πήρε με μαζική άμυνα αυτό που ήθελε, δηλαδή τον βαθμό (0-0). Οι Καβαλιώτες ήταν καλύτεροι, είχαν ένα δοκάρι και διαμαρτυρήθηκαν δικαιολογημένα για ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.
ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκακέ, Χλωρός (83’ Κούμπρογλου), Ντος Σάντος, Αναστασόπουλος (85’ Ποσίνκοβιτς), Μπρατσιάνι (62’ Μιγιάτοβιτς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μπακομήτρος, Κονέ, Λιόσης, Τάουερ, Λούσιο, (48’ Ποκόνγκ), Βανγκέλι (77’ Ντελέκος), Γέσιτς (88’ Τζάκης), Χαϊκάλης.


ΠΗΓΗ:kavalanet