Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-2013

 Δημοσιεύεται ο διοικητικός απολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2012-2013, όπως ανακοινώθηκε στην ετήσια Γ.Σ., από τον Πρόεδρο κο Ιωάννη Παπακωνσταντίνου. 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με χαρά σας συναντώ, και πάλι
, όλους συγκεντρωμένους, στην ετήσια – τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας. Στην καθιερωμένη συνάντησή μας, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να σας ενημερώσουμε για την πορεία μας κατά την χρονιά που πέρασε, να αφουγκραστούμε τους προβληματισμούς σας και μαζί να σχεδιάσουμε τη νέα χρονιά.

Η ποδοσφαιρική περίοδος που ολοκληρώθηκε
ήταν γεμάτη έντονες συγκινήσεις και γεγονότα, που πιστεύω, θα σημαδέψουν τον αθλητικό χάρτη της Εύβοιας. Τον Οκτώβριο του 2012, μετά τις εκλογές της....

ΕΠΟ, έχω την μεγάλη τιμή και την χαρά να κατέχω τον τίτλο του αναπληρωτή Προέδρου της ΕΠΟ. Επιτυχία που είναι πρώτα της ποδοσφαιρικής Εύβοιας και μετέπειτα δική μου και που χωρίς την δική σας στήριξη δεν θα ήταν εφικτό να έρθει. Μετά από πολλά χρόνια η Εύβοια είναι παρούσα στην κεντρική σκηνή και στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Και πέρυσι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές,
διοργανώθηκαν τα πρωταθλήματα μας, για Α1, Α2, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία, πάντα αδιάβλητα και με αξιοπιστία. Γεγονός που μας επιτρέπει να καυχόμαστε γι’ αυτό.

Στην Α1, μετά από μια δυνατή μάχη,
μέχρι την τελευταία αγωνιστική, προέκυψαν ο πρωταθλητής κι οι ομάδες που θα υποβιβασθούν. Παρ’ όλο που, για άλλη μια φορά, πολλοί βιάζονταν να «βγάλουν» την ομάδα που θα ανέβει κι αυτές που θα πέσουν, η πορεία τους διέψευσε κι έδειξε ότι στην Εύβοια οι αγώνες κρίνονται, μόνο, μέσα στα γήπεδα. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα της Κύμης, πρώτα για την κατάκτηση της πρωτιάς και στην συνέχεια για την πανάξια άνοδό της στη νέα Γ’ Εθνική κατηγορία. Ένα ακόμη γεγονός που καταδεικνύει την ποιότητα και την δυναμική των πρωταθλημάτων μας.

Στην Α2, επίσης ένα γεμάτο συγκινήσεις πρωτάθλημα
, που είχαμε την χαρά να βγουν πρωταθλήτριες 2 ομάδες από τα άκρα του νομού μας. Στον Βόρειο όμιλο η Ποδοσφαιρική Ακαδημία Ιστιαίας και στο Νότιο η Σκύρος κι οι 2 για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Κι εδώ, θέλω να τονίσω, διαψεύστηκαν οι «σίγουροι» που έβλεπαν άλλες ομάδες να έχουν πάρει το πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο. Στον αγώνα κατάταξης, για την 3η θέση ανόδου, αντιμέτωπες ήταν 2 δυναμικές ομάδες, η ΑΕ Χαλκίδας κι ο Ταμυναϊκός. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα του Αλιβερίου επανήλθε στην μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας. Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί και να τονιστεί σε όλους τους τόνους, η ωραία ποδοσφαιρική εικόνα, πιστή στο «Ευ αγωνίζεσθαι», όπου παίκτες, προπονητές και παράγοντες των 2 ομάδων, αγκαλιασμένοι αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας σε όλους ότι το ποδόσφαιρο, πέρα και πάνω απ’ όλα είναι αθλητισμός κι ευγενής άμιλλα.

Στην Β’ κατηγορία, που παραδοσιακά έχουμε δυνατά πρωταθλήματα, στον Βορρά το πρωτάθλημα κρίθηκε στο νήμα, με την ομάδα της Μακρυκάπας να το κατακτά, ενώ στο Νότο η ομάδα των Ζαράκων, με εντυπωσιακή, αήττητη πορεία κατέκτησε το πρωτάθλημα από πολύ νωρίς. Στο μπαράζ ανόδου το 3 εισιτήριο, μετά από αμφίρροπο αγώνα, κέρδισε η ομάδα του Ερμή Πηλίου και κατάφερε, μετά την περυσινή της χρονιά, να αλλάξει κατηγορία.
Τέλος, στην Γ’ Κατηγορία, που είχαμε,
δυστυχώς, μικρή συμμετοχή και σύντομα σε διάρκεια πρωταθλήματα, στον Βορρά τον τίτλο κατέκτησε ο ΟΠ Αιδηψού κι επέστρεψε στην Β’ άμεσα, ενώ στο Νότο ο ΠΑΟ Κανήθου εντυπωσίασε με την πορεία του, μετά την επιστροφή του στα γήπεδα κι επέστρεψε κι αυτός. Στον αγώνα κατάταξης αντιμέτωπες ήταν οι ομάδες της Αναγέννησης Μονοδρίου και των Μυρμιδόνων Κερασιάς, με την πρώτη να κατακτά, δύσκολα, τη νίκη και την άνοδο.

Από το περυσινό καλοκαίρι είχαμε προβλέψει κι είχαμε συμπεριλάβει
στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, ότι αν δεν υπάρχει επαρκής συμμετοχή ομάδων στην Γ’ Κατηγορία, τότε δίνεται η δυνατότητα να ενοποιηθεί αυτή με την Β’. Επειδή τα μηνύματα που παίρνουμε είναι προς αυτή την κατεύθυνση, πήραμε την απόφαση να το υλοποιήσουμε κι έτσι φέτος θα διοργανωθούν πρωταθλήματα για την Α1, A2 & Β’ ερασιτεχνική κατηγορία. Η Α1 θα παραμείνει με έναν όμιλο, με 16 ομάδες, όπως κι η A2 με δύο από 14 ομάδες. Η B’ κατηγορία, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα έχουμε θα χωριστεί σε 2 ή 3 ομίλους. Σίγουρα Βόρειο και Νότιο και πιθανώς και Κεντρικό, έτσι ώστε να περιοριστούν και τα έξοδα μετακίνησης.

Είναι λυπηρό κι αναγνωρίζουμε ότι η κακή οικονομική κατάσταση παραμένει,
δημιουργώντας προβλήματα σε όλους μας. Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διευκολύνουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τα βάρη σας, πάντοτε με γνώμονα και προτεραιότητα ότι δεν θέλουμε καμία ομάδα να μην έχει την δυνατότητα της συμμετοχής. Έχουμε πει επανειλημμένα ότι το ποδόσφαιρο είναι πρώτα ένα κοινωνικό γεγονός κι ύστερα αθλητισμός. Βλέπουμε τις ομάδες ως κοιτίδες στην περιοχή τους, που συγκεντρώνουν τους νέους, τον κόσμο και παράγουν έργο για την συνοχή και την πρόοδο των κοινωνιών μας.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρώ ότι τα τελευταία δυο χρονιά τόσο από εμάς, το Δ.Σ., αλλά και από την Πειθαρχική Επιτροπή πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για πάρα πολλές και σημαντικές μειώσεις στις ποινές του πειθαρχικού κώδικα. Σημαντική ήταν όμως κι η βοήθεια της Ένωσης σε πολλές περιπτώσεις τραυματισμού ποδοσφαιριστών. Επίσης, η σκέψη μας για την λαχειοφόρο αγορά, που ήδη έχει ξεκινήσει, είναι στον άξονα του να δοθεί μια πολύ μεγάλη βοήθεια για εσάς, με σχεδόν μηδενικό κόστος από την πλευρά σας. Στεκόμαστε δίπλα σας, συμπαραστάτες, τονίζοντας ότι η Ένωση δεν έχει το παραμικρό κέρδος. Συνεχίσαμε, για μια ακόμη χρονιά, παρά τις άσχημες οικονομικές συνθήκες που περνάμε, να ενισχύουμε τα σωματεία για την μετάβασή τους στην Σκύρο και το ίδιο θα κάνουμε και φέτος, για την μετάβαση των σωματείων της Α1 κατηγορίας.
Στο κομμάτι της διαιτησίας,
πιστεύω ότι είχαμε μια πολύ καλή χρονιά. Η νέα δομή της Επιτροπής, με τον κ. Ψαθά στον ρόλο του Προέδρου, αλλά και με τα νέα παιδιά, τον Μπάμπη Καρατζά και την Χρύσα Μαργαρίτη, μαζί με τον «παλιό» Λευτέρη Φανό, έφεραν σε πέρας τα δύσκολα πρωταθλήματα που προανέφερα. Στηρίχθηκαν στο πολύ καλό διαιτητικό δυναμικό της Εύβοιας, που κατάφερε να μειώσει κατά πολύ τα λάθη του και να ελαχιστοποιήσει τα παράπονα των ομάδων. Μην ξεχνάτε ότι λάθη θα γίνονται πάντα, αλλά προς όλους. Κι όσες φορές χρειάσθηκε επέβαλαν τις ποινές που άρμοζαν. Δεν παρέλειπαν δε να δίνουν το βάρος στην επιμόρφωση των διαιτητών, με εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις, όπου αναλύονταν όλα τα θέματα, από εκπαιδευτές του νομού μας, αλλά κι από καλεσμένους. Συνεχίστηκαν, για μια ακόμη χρονιά, οι γραπτές κι αγωνιστικές δοκιμασίες, για να διασφαλίζεται το καλό επίπεδο.

Να επισημάνω εδώ και την πολύ καλή παρουσία των διαιτητών μας
στα Εθνικά πρωταθλήματα, σε όλες τις κατηγορίες, που διεύθυναν πολλά και μεγάλης βαθμολογικής σημασία παιχνίδια και πήγαν, κατά γενική ομολογία, πάρα πολύ καλά.

Η σχέση μας με τον Σύνδεσμο Διαιτητών
παραμένει αρμονική, με κοινό τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Και επιθυμώ να εξάρω την πρωτοβουλία τους να παίξουν χωρίς αμοιβή ένα παιχνίδι κάθε ομάδας, σε όλες τις κατηγορίες. Δείχνουν, από την μεριά τους, ότι συναισθάνονται το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει. Εύχομαι κι ελπίζω η πρωτοβουλία αυτή να επαναληφθεί και την φετινή χρονιά. Kαι χωρίς να δεσμεύομαι, αλλά με την πλήρη κατανόηση των οικονομικών δεδομένων που υπάρχουν, ως Ένωση και ως διοίκηση θα προσπαθήσουμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα, ώστε να προσφέρουμε κι από την μεριά της μια δωρεάν διαιτησία σε όλα μας τα σωματεία.

Στο πιο νευραλγικό κομμάτι,
αυτό των υποδομών, για άλλη μια χρονιά είχαμε πληθώρα διοργανώσεων. Έγιναν τα πρωταθλήματα, που συνεχίζουν να είναι αφιερωμένα σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου που έχουν φύγει από την ζωή. Συγκεκριμένα είχαμε το Νέων «Γεώργιος Παναγιώτου», το Παίδων «Αντώνης Πατρίκας», το Παμπαίδων «Δημήτρης Κουτσουμπής» και το Junior, με συμμετοχή πάνω από 80 ομάδων. Ήταν όλα ανταγωνιστικά, αξιόπιστα κι έδωσαν την χαρά σε όλα αυτά τα παιδιά να αθληθούν, να συμμετέχουν και να βάλουν τις βάσεις για συμμετοχή τους στις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια χρονιά που είδαμε πολλά παιδιά της Εύβοιας, που ξεκίνησαν από τα πρωταθλήματα υποδομών, όπως Κοροβέσης, Αυλωνίτης, Τσοκάνης, Σίμωσης, Μιχελής,Καλτσάς, Κατσούλης κ.α. να διαπρέπουν. Να τονιστεί ότι και φέτος, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, η Ένωση κάλυψε τις μετακινήσεις των διαιτητών κι όλες οι ομάδες, όπου κι αν εδρεύουν, πλήρωναν την ίδια αμοιβή για διαιτησία. Θέλουμε, όσο είναι δυνατόν, να διευκολύνουμε όλο και περισσότερες ομάδες να συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα.

Αλληλένδετο κομμάτι των υποδομών
είναι οι μεικτές που και φέτος είχαμε αξιοσημείωτη παρουσία. Αγωνιζόμενες σε δύσκολους ομίλους είχαν αξιοπρόσεκτη παρουσία και στελέχωσαν, στις επόμενες φάσεις, με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδες της περιφέρειας. Μάλιστα στην κατηγορία των Νέων στέφθηκαν πρωταθλητές.

Να σημειώσω εδώ ότι μετά από μεγάλη προσπάθεια,
στην λογική του επανασχεδιασμού της δομής του πρωταθλήματος των μεικτών, σύμφωνα με τις επιταγές του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Σάντος, καταφέραμε και η Εύβοια τη νέα χρονιά θα αγωνισθεί σε όμιλο με τους γειτονικούς νομούς της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας, της Φωκίδας και της Ευρυτανίας.

Ακόμη σκοπεύουμε, τη νέα χρονιά,
να προωθήσουμε την σχέση εκπαίδευσης κι υποδομών, βραβεύοντας και ξεχωρίζοντας τους καλούς παίκτες που είναι και καλοί μαθητές. Δεν θέλουμε να δημιουργούμε μονοδιάστατους αθλητές, αλλά ολοκληρωμένες προσωπικότητες, με εφόδια για όλη τους την ζωή.

Δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω
ότι το μέλλον κι η ζωή του ποδοσφαίρου βρίσκεται στις ακαδημίες κι όχι στους παίκτες με αμοιβή. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν οι ομάδες, τόσο πιο γρήγορα θα αλλάξει ο χάρτης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, θα πάψουν να «ματώνουν» οι παράγοντες κι οι ομάδες θα γίνουν πόλος έλξης και συνοχής για τους φιλάθλους της περιοχής του.

Με αφορμή όλα τα παραπάνω και την τεράστια
και σημαντική δουλειά που γίνεται στην Ένωσή μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, που, λόγω και των αυξημένων καθηκόντων μου στην ΕΠΟ, έχουν επωμιστεί μεγαλύτερο βάρος και τα πηγαίνουν θαυμάσια. Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο Πίσχινα, τον Κώστα Κιούση, τον Αντώνη Παπαδάκη, τον Γιώργο Ψαθά, τον Τάσο Τσεκούρα, τον Γιώργο Αλαφάκη, τον Θωμά Αναγνωστάκη, τον Γιώργο Γεραντώνη, τον Γιώργο Διαμαντή και τον Γιάννη Ρέτσα, αλλά και τους αναπληρωματικούς Νίκο Δαφνή, Κυριάκο Καλυβίτη και Δημήτρη Φραγκούλη. Επίσης τον Χρήστο Τζανή, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων απεχώρησε, παίρνοντας την θέση του στο Δ.Σ ο Γιάννης ο Ρέτσας. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω την Διευθύντρια και το υπαλληλικό προσωπικό της Ένωσης, που είναι πάντα πιστό στις επάλξεις και στις προσδοκίες του Ευβοϊκού ποδοσφαίρου.Επίσης ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Μιχάλη τον Κόκκορη. Σε όλους τους τομείς που υπάρχει δράση και παράγεται έργο μπορεί κι είναι φυσιολογικό, να υπάρχουν εντάσεις, πλην όμως δημιουργικές και για το καλό του ποδοσφαίρου της Ένωσής μας. Ήμασταν, παραμένουμε και θα είμαστε μία ομάδα που δουλεύουμε για το κοινό καλό.

Αναφορικά με την ΕΠΟ,
όπως σας προανέφερα, αγωνίζομαι για την εξέλιξη και την πρόοδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου από την θέση του αναπληρωτή Προέδρου. Σκοπός όλου του νέου Συμβουλίου, με Πρόεδρο τον Γιώργο Σαρρή, είναι να αλλάξει η λογική του αθλήματος. Είναι ώρα για τομές που θα επιτρέψουν μια δυναμική επανεκκίνησή του, με κύρια στοιχεία την αξιοπιστία του, την ισονομία, την στήριξη όλων των μορφών του (γυναικείο, άμμου, σάλας) και κύρια την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο και προσμετρώντας την δεινή οικονομική συγκυρία, αποφασίστηκε η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, με κύρια αλλαγή την κατάργηση της πολύπαθης Δ’ Εθνικής, και την θέσπιση της ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής.

Ταυτόχρονα δόθηκε λύση σε θέματα που ταλαιπωρούσαν για πολλά χρόνια,
όπως τα χρέη στους ποδοσφαιριστές, η κάρτα υγείας και προβλήματα δομής. Κι αν δεν ήταν οι νοσταλγοί πρακτικών και λογικών του παρελθόντος, που μετέρχονται κάθε τρόπο για να ανακόψουν την πορεία μας, θα είχαν γίνει μεγαλύτερα και γενναιότερα βήματα. Πρέπει δε να τονίσω ότι αυτές οι πρακτικές και κύρια οι δικαστικές εμπλοκές είναι που καθυστερούν, άγνωστο για πόσο χρονικό διάστημα, την επιχορήγηση προς της Ενώσεις από την πολιτεία. Ένα σημαντικό ποσό παραμένει δεσμευμένο, αντί να δοθεί στις Ενώσεις και στις ομάδες, που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος για πολλά χρόνια κι αυτό γιατί ορισμένοι δεν μπορούν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας. Είμαι βέβαιος ότι η ιστορία θα τους κρίνει και θα τους κατατάξει στην θέση που τους αρμόζει.

Συνάμα, καταφέραμε να πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις του ποδοσφαίρου στο νησί μας.
Κυριότερες ήταν το τουρνουά Εθνικών ομάδων παίδων / κορασίδων, τον Μάρτιο, με την συμμετοχή των Ελλάδα, Ισραήλ, Μάλτα κι Αζερμπαϊτζάν. Επίσης, για μία ακόμη φορά, φιλοξενήθηκε ο ημιτελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών, στο στάδιο Χαλκίδας και μετέπειτα στο γήπεδο των Ψαχνών ο τελικός της ίδιας διοργάνωσης, ανάμεσα στον μετέπειτα κυπελλούχο Φοίβο Κρεμαστής και τον Παναρκαδικό. Τέλος, τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκαν τα ετήσια σεμινάρια διαιτησίας στην Ερέτρια, για την Β’ και Γ’ Εθνική, καθώς και για την Δ’ κατηγορία. Όλα αυτά στο πλαίσιο προβολής, ανάδειξης, αλλά κι πολύ μεγάλης, θα έλεγα, οικονομικής στήριξης του νομού μας. Την χρονιά που μας πέρασε πραγματοποιήσαμε μια σχολή προπονητών UEFA B’. Τον Αύγουστο έχει προγραμματιστεί και σχολή UEFA A’. Γίνεται δε προσπάθεια, μέσα από συνεργασίες, να βελτιωθούν οι αθλητικές υποδομές στην Εύβοια, ώστε να μπορέσουν να φιλοξενηθούν κι άλλες εκδηλώσεις, πιθανώς και σπουδαιότερες, στα μέρη μας.

Διοργανώθηκε και φέτος με επιτυχία το Κύπελλο Ερασιτεχνών της Εύβοιας, με συμμετοχή πολλών ομάδων, που μετά τις διάφορες φάσεις οδήγησαν στον τελικό ανάμεσα στον «μόνιμο» ΑΟ Χαλκίς και τον Παντριαδικό, στην επιστροφή στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, με την Χαλκίδα να το κατακτά για 3 συνεχόμενη φορά. Πιστοί κι εδώ στην παράδοση, διοργανώσαμε την συνέντευξη τύπου με τους 2 φιναλίστ, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές, σε ξενοδοχείο της Ερέτριας, με μεγάλη επιτυχία.
Η ιστοσελίδα της Ένωσης
συνέχισε την ανοδική της πορεία κι έχει καθιερωθεί, πλέον, ως ο κύριος τόπος ενημέρωσης σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρωταθλήματα και την λειτουργία μας. Αναβαθμίζοντας την σκοπεύουμε φέτος να έχουμε πιο άμεση ενημέρωση αποτελεσμάτων, σε όλες τις κατηγορίες, καθώς και στις υποδομές, ανάρτηση ΦΑ, ώστε να υπάρχουν πληρέστερη παρουσίαση των αγώνων, καθώς κι επανασχεδίαση της δομής της.

Στην ίδια λογική σκεφτόμαστε,
στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και του περιορισμού του κόστους, την φετινή χρονιά να σταματήσουμε να εντάσσουμε στα ΦΑ έγγραφα, όπως πρόγραμμα και ποινές κι η ενημέρωση να γίνεται, αποκλειστικά, μέσω της ιστοσελίδας μας, αλλά και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θεωρούμε ότι είναι μια απόφαση που θα δώσει νέα ώθηση στην επικοινωνία μας.

Και στη νέα αγωνιστική περίοδο η Εύβοια θα εκπροσωπηθεί επάξια στις Εθνικές Κατηγορίες.
Ο Ηρακλής Ψαχνών, μετά από την περυσινή επιτυχημένη χρονιά, που τον καθιέρωσε στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας, ελπίζουμε και φέτος να έχει μια αντίστοιχη πορεία και να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Στη νέα Γ’ Εθνική θα προβάλλουν την Εύβοια ο ΑΟ Χαλκίς κι η Κύμη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με σωστή οργάνωση και πολύ δουλειά θα καταφέρουν, με την σειρά τους, να πετύχουν όλα όσα θα προσδοκούν. Πιστεύουμε ότι οι ομάδες του νομού μας έχουν την δυναμική να κάνουν μεγάλα βήματα προόδου, αρκεί να υπάρξει συστράτευση δυνάμεων κι υγιής ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Είναι, εξάλλου, νωπά τα παραδείγματα των Λουκισίων και του Αγίου Νικολάου, που με πιο προσεκτικές κινήσεις θα ήταν κι αυτές, είμαι βέβαιος, στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους για την παρουσία τους και για τα όσα κάνουν για το άθλημα του ποδοσφαίρου, καθώς κι όλους εσάς για την παρουσία σας και να τονίσω ότι μοναδικό μας μέλημα παραμένει η πρόοδος κι η εξέλιξη του Ευβοϊκού, αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πάντα πάνω σε υγιείς αθλητικές βάσεις.
Σας ευχαριστώ
!