Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ωρα μηδέν.
Κύριοι, δεν είναι αστεία υπόθεση το διοικητικό πρόβλημα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δεν υπάρχουν όμως και πολλά περιθώρια.
Πληροφορήθηκα πως πάει να βρεθεί μια λύση με πρόεδρο τον κ.  Καρυστινό, ο οποίος απ΄ότι φαίνεται είναι κι ο μόνος ο οποίος δέχεται να μπει επικεφαλής και να προσπαθήσει, ώστε να μην φτάσει η ομάδα στο πρωτοδικείο.
Επειδή ακούμε διάφορα, δεν θέλουμε να σταθούμε εμπόδιο στην .....
όποια προσπάθεια του κυρίου Καρυστινού και ευχόμαστε όλοι αυτοί οι οποίοι δήλωναν μέχρι τώρα Χαλκιδάρες, να δείξουν έμπρακτα πως το εννοούσαν.
Αφού μπορούν να διαθέσουν από λίγα χρήματα ο καθένας χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι διοίκηση.
Για παράδειγμα ο κ.  Ταρνανάς ο οποίος το είπε και είμαι βέβαιος πως θα το κάνει, όπως και ο κ. Πίγγος και ο κ. Καρλατήρας. Άν σ΄ αυτούς προστεθούν και ο κ. Τζαφέρος και ο κ.  Αρμόνης και οι αδερφοί Λινάρδου και όσοι δήλωσαν πως θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά, η ομάδα δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.
Επειδή κάποιοι πιστεύουν πως προσπαθούμε να βάλουμε τρικλοποδιές, ώστε η ομάδα να μην αποκτήσει διοίκηση έχουμε μία καθαρή πρόταση προς τον κ.  Καρυστινό και αποτελεί δημόσια δέσμευση.
Αναλαμβάνουμε το αθλητικό υλικό της ομάδας με χορηγό επιχείρηση της Εύβοιας και με την οποία θα συζητήσει προσωπικά ο κύριος Καρυστινός μετά την εκλογή της διοίκησης.
Στην συνέχεια μπορούμε να συζητήσουμε με την νέα διοίκηση προτάσεις ώστε οι ομάδα να μην παίζει παρουσία 30 φιλάθλων.
Ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.