Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΧΟΛΗΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ


Ένας μήνας γεμάτος δραστηριότητες για τους αθλητές της σχολής μας ήταν ο Ιούνιος. Όλα τα τμήματα της σχολής έπαιξαν φιλικούς αγώνες με την ομάδα των νέων να δίνει δυνατά φιλικά με Ολυμπιακού Πειραιώς Κ17, Ατρόμητο Περιστερίου Κ21, αλλά και της ομάδες νέων Αιγάλεω και Ρούφ. Τα υπόλοιπα τμήματα της σχολής [παίδες παμπαίδες, τζούνιορ και προτζούνιορ] έπαιξαν με το....
Δάσος Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, και πήγαν στην Αιδηψό παίζοντας με την αντίστοιχη σχολή του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια έπαιξαν στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα μας σε συνεργασία με την εταιρία A.Β.S. αντιμετωπίζοντας της ομάδες της Καλλιθέας Θηβών, Ακαδημία Σαλπέα, Κηφισσός FC, Ακαδημία Χάλιου, Π.Α.Ο.Κανήθου, και Μιαούλη Φύλλων.
Την Δευτέρα 1/7 έγινε η γιορτή της σχολής που εκτός της απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων είχαμε και αγώνες μεταξύ μπαμπάδων και αθλητών αλλά και το πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξύ τζούνιορ και μαμάδων το οποίο μαζί με τους διαγωνισμούς των αθλητών έδωσαν το τέλος για την φετινή χρονιά.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η σχολή μας συνεχίζει τις προπονήσεις [Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή], και τον Ιούλιο. Μάλιστα έχουν προγραματιστεί και τρία φιλκά παιχνίδια με σχολές ποδοσφαίρου από Αθήνα.

Οι αθλητές της σχολής μας Μπούρικας και Ζαούρης επιλέχθηκαν από τον Ολυμπιακό και συμμετείχαν σε τουρνουά που έγινε στην Μυτιλήνη.
Η επιλογή αυτή ήταν ότι το καλύτερο για τους δύο αθλητές μας που εκπροσώπησαν την σχολή μας σε ένα τουρνουά που η ομάδα του Ολυμπιακού πήρε την πρώτη θέση.