Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Chalkis Academy Tournament

Σε μία ωραία τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο MALACONDA BEACH. έγινε η τελετή λήξης του τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα μας σε συνεργασία με την εταιρία ABS .
Οι ομάδες που έλαβαν μέρος και βρέθηκαν στη γιορτή ήταν οι Καλλιθέα Θηβών, Ακαδημία Σαλπέα, Κηφισσός FC, Ακαδημία Χάλιου, Π.Α.Ο.Κανήθου, Μιαούλης Φύλλων, Α.Ε.Ληλαντίου και Σχολή Ολυμπιακού.
Από πολύ νωρίς οι γονείς των ....
αθλητών είχαν γεμίσει το φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου που μαζί με της αποστολές των ομάδων είχαν δημιουργήσει μία γιορτινή ατμόσφαιρα.
Στην αρχή της τελετής δόθηκε από τους διοργανωτές αναμνηστική πλακέτα στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ, που παρέλαβε ο αντιπρόεδρος κ. Γεραντώνης και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της εταιρίας ABS ανακοίνωσε τα δώρα για της νικήτριες ομάδες,
[ Π.Α.Ο.Κανήθου Παίδες και Κηφισσός FC Παμπαίδες και Τζούνιορ ],
που ήταν για όλους τους αθλητές μία υποτροφία για την παρακολούθηση όποιου προγράμματος επιθυμούν για τα επόμενα δύο χρόνια..
Κύπελλα πήραν οι τρείς πρώτες ομάδες σε κάθε κατηγορία Π.Α.Ο. Κανήθου, Α.Ε.Ληλαντίου, Ακαδ.Σαλπέα [παίδες], ΚηφισσόςFC, Σχολή Ο.Σ.Φ.Π., Καλλιθέα Θήβας [παμπαίδες],και Κηφισσός FC, Σχολή Ο.Σ.Φ.Π., Α.Ε.Ληλαντίου[τζούνιορ].
Όλοι οι αθλητές των ομάδων πήραν μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.
Επίσης βραβεύτηκαν και οι πρώτοι σκόρερ του τουρνουά, Κορκόβελος Α.Ε. Ληλαντίου [παίδες],Καρατζάς Κηφισσός FC [παμπαίδες], και Ζάνιος Σχολή Ο.Σ.Φ.Π., Ιωακειμίδης Κηφισσός FC, Κόλετς Ακαδ.Χάλιου [τζούνιορ].
Ευχαριστούμε της ομάδες, [διοίκηση προπονητές και γονείς] για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι.
Η ομάδα μας θα ήθελε να εκφράσει της ευχαριστίες της στον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.
για την στήριξη και την βοήθεια που παρείχε στο τουρνουά.
Επίσης εκφράζει της ευχαριστίες της στη διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου MALACONDA BEACH.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ