Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Άποψή μου

Ο κ. Βασίλης Χατζής, πλήρωσε αυτό που χαρακτηρίζουμε αυθορμητισμό, αυτό που χαρακτηρίζουμε και λέμε με λίγα λόγια, το πάρε νάχεις.
Ήξερε πως θα ήταν αυτός που θα πλήρωνε πρώτος αυτή την ιστορία με τους ραδιοφωνατζήδες, αλλά επέμενε στην δική του πρακτική, παρά τις όποιες παραινέσεις του έγιναν από γνωστούς και φίλους.
Η απάντησή του ήταν μία: ¨Δεν ....
μπορούν κάποιοι παράγοντες να με προσβάλλουν κι εγώ να μην απαντώ. Ας με τιμωρήσουν. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί και όχι εγώ. Ίσως έτσι με βοηθήσουν ν΄ ανοίξω το στόμα μου και τότε θα δούμε ποιος απ΄ αυτούς τηρεί την όποια δεοντολογία¨ 
Κύριε Χατζή, αν έχετε κάτι για τους όποιους κυρίους, θα πρέπει να το πείτε. Έπρεπε ήδη να το είχατε πει δηλαδή.
Πάντως το ΔΣ της ΕΠΣΕ αν ισχύουν αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση, δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.
Αγαπητέ Βασίλη, είχα γράψει πως κι άλλοι συνάδελφοί σου έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια την δεοντολογία και δεν τους πείραξε κανείς και είχα σημειώσει πως αν ήταν ο Χατζής θα είχε τιμωρηθεί.
Δικαιώθηκα. Δυστυχώς δικαιώθηκα αν και δεν το ήθελα.
Εκτιμώ και σέβομαι την διοίκηση της ΕΠΣΕ και συμφωνώ με την απόφασή τους, για τον κύριο Χατζή, αν έκανε όσα λένε, αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω, γιατί δεν αφαιρέθηκε η άδεια μετάδοσης αγώνων από ραδιοφωνικούς σταθμούς των οποίων οι δημοσιογράφοι χαρακτήρισαν τους παράγοντες της ΕΠΣΕ.
Τα γνωρίζουν οι διοικούντες την ΕΠΣΕ, αλλά και οι συνάδελφοι και φίλοι του κυρίου Χατζή.
Προσωπικά έχω γράψει την άποψή μου και δεν χρειάζεται να επανέλθω.
Ίσως για τον κ. Χατζή, να είναι καλύτερα τώρα. Ίσως η ΕΠΣΕ άθελά της να τον βοήθησε. Ίδωμεν...