Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΟΔΟΥ «ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ»


 To Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ στη συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε στις 02.10.2013 και έλαβε τον αύξοντα αριθμό 21, αποφάσισε την ανάκληση του δελτίου εισόδου «ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ» που εκδόθηκε για τον κύριο ΧΑΤΖΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, λόγω ανάρμοστης και αντιαθλητικής συμπεριφοράς προς το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ. ΚΑΡΑΤΖΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, αλλά και προς το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ, κ. ΔΑΦΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ.
Επίσης στην ίδια συνεδρίαση το Δ.Σ αποφάσισε .....

την ανάκληση των δελτίων εισόδου «ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ» που εκδόθηκαν για τους κ.κ. ΓΕΩΡΓΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και ΖΑΧΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑ , λόγω ασυμβίβαστης ιδιότητας
( παράγοντες σωματείων) .
Είναι επιτακτική η ανάγκη, να καταστεί σαφές σε όλους και ιδιαίτερα στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε , ότι στα θεσμικά πρόσωπα, θα πρέπει να επιδεικνύεται ο ανάλογος σεβασμός, ανεξάρτητα από κριτικές και σε καμία περίπτωση να μη παραβιάζονται οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Η διοίκηση της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ στα πλαίσια της διάδοσης και προβολής όλων των μορφών του ποδοσφαίρου , θα επιδιώκει τη συνεργασία και το διάλογο και θα παρέχει σε όλους , κάθε διευκόλυνση, ώστε να υλοποιηθούν, χωρίς προβλήματα , οι στόχοι της.