Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Κατατρόμαξαν χθες οι εργαζόμενοι με το κοινωφελές του ΟΑΕΔ, αφού ενημερώθηκαν πως πρέπει να σταματήσουν την εργασία τους, μέχρι η ΚΥΑ για την παράταση να πάρει τις υπογραφές των συναρμόδιων υπουργών. Η ΚΥΑ έχει τις υπογραφές των υπουργών και κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει. Απλά καθυστέρησε η δημοσίευσή της στην εφημερίδα της κυβέρνησης και γι΄ αυτό δημιουργήθηκε κάποιο θέμα. Δεν υπάρχει πάντως κανένα ...θέμα και όλοι θα επιστρέψουν στην εργασία τους, για ακόμη 4 μήνες.

- Τι θα κάνετε στις εκλογές, ρωτάει ο φίλος. Καθαρή απάντηση. Θα πάμε να ψηφίσουμε. Τι άλλο θα πρέπει να κάνουμε δηλαδή; Τίποτα παραπάνω φίλε. Όποιος θέλει κάτι παραπάνω είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε.

- Πάντως εμείς το έχουμε ξεκαθαρίσει πως δεν θα είμαστε με όλους, γιατί αυτό δεν είναι σωστό. Βλέπουμε κάποιους οι οποίοι στηρίζουν τους 5 από τους 8 υποψηφίους βουλευτές. Πως θα το κάνουν άραγε αυτό; Δύο σταυρούς θα έχουν δικαίωμα να βάλουν, εκτός κι αν ψηφίσουν 2 - 3 φορές την ίδια μέρα.

- Δεν πειράζει το να θυμώνουν κάποιοι γι΄ αυτά που γράφουμε για τον στίβο. Θα τους περάσει αφού ξέρουν πως γράφουμε αλήθειες και μόνο αλήθειες. Είναι άλλο το να βάζεις όλους τους αθλητές στο ίδιο καζάνι και άλλο το να ξεχωρίζεις αυτούς που σου έφεραν βαθμούς και όχι μόνο. Είναι επίσης τραγικό και δεν τιμά κανέναν, το να ξεχωρίζεις "τα δικά σου παιδιά" όταν κάτι πετυχαίνουν και όταν φτάνουν τα άλλα παιδιά στην διάκριση εσύ και πάλι θυμάσαι το όλοι μαζί!!!!!

- Το κορίτσι είναι ταλεντάρα, αλλά δυστυχώς μάλλον ταλεντάρα θα μείνει και δεν θα μπορέσει να πάει ψηλά στο άθλημά της. Μακάρι να βρεθεί λύση και να μπορέσει να ακολουθήσει σωστό πρόγραμμα προπόνησης και βήμα βήμα να κατακτήσει αυτό που της αξίζει.

- Ο μπάρμπα Στέλιος, είδε απίστευτο όνειρο και διαβάζει ονειροκρίτη για να μπορέσει να το εξηγήσει. Να δούμε αν θα γράψει κάτι σήμερα ή θα το αφήσει για αύριο. Πάντως έχει να κάνει με πρόσωπα του ΔΟΑΠΠΕΧ.