Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

...τα Πανελλήνια ο καθρέφτης

 - Ας μη γελιόμαστε. 
Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα είναι για τον στίβο, ο καθρέφτης του κάθε συλλόγου. Πως όμως να πάμε καλά στα Πανελλήνια, όταν δεν τα πάμε καλά ούτε στις ημερίδες, ούτε και στα της Περιφέρειας;
Το έχουμε γράψει πολλές φορές, αλλά ειλικρινά κουραστήκαμε αφού οι αρμόδιοι, αδιαφορούν στην πλειοψηφία τους και τους ενδιαφέρει περισσότερο από το αγωνιστικό το οποίο χωρίς επιτυχίες δεν έχει έσοδα και ρίχνουν το βάρος στο να έχουν ουσιαστικά μια παιδική χαρά, η οποία φέρνει έσοδα και από ....έξοδα μηδέν.
Κάθε χρόνο και χειρότερα για τους συλλόγους της Εύβοιας και ευτυχώς υπάρχουν κάποια ταλέντα και κάποιοι προπονητές που προσπαθούν και ότι κάνουν.
Οι θέσεις/τίτλοι των παραγόντων στον στίβο και το να έχεις γεμάτο το στάδιο από παιδάκια, τα οποία δεν ξεχωρίζουν σε κάτι και δεν θα πετύχουν κάτι στον στίβο, είναι η μεγάλη ζημιά και δυστυχώς πολλοί προπονητές λειτουργούν ως νηπιαγωγοί σε κέντρα απασχόλησης παιδιών.
Αυτό έχει σαν συνέπεια να χάνονται και τα ταλέντα και να μην έχουν καμία εξέλιξη.
Αλήθεια για να μας πούνε οι Σύλλογοι του στίβου στην Εύβοια, τι θέση έχουν πανελλαδικά και τι θέση έχουν στην Περιφέρεια Στερεάς και Εύβοιας.