Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας. Από που ν΄ αρχίσουμε και που να τελειώσουμε. Στην πολιτική ο Τσίπρας έχει χάσει την μπάλα και έχει και τον πρωθυπουργό να τον τρέχει, αφού δεν του λέει πότε θα κάνει εκλογές!!! Αλέξη σ΄ έχει στριμώξει στα σχοινιά και σε δέρνει αλύπητα. Πλάκα θα έχει Αλέξη να πάει σε εκλογές τον Ιούλιο. Θα κουρασθεί μέχρι και.... η Τσαπανίδου.

- Ευτυχώς που κέρδισαν οι Μικτές της Εύβοιας χθες, αλλά δυστυχώς έχασε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και μάλιστα με 4 - 0. Βαρύ το σκορ μάγκες και κανείς δεν μπορεί να το σηκώσει στους ώμους του. 

- Έχετε χάσει ποτέ έναν αγώνα στην ζωή σας και να είσθε χαρούμενος;;;; Αυτό συμβαίνει μ΄ εμένα και πιστέψτε με, δεν λυπάμαι για την ήττα μου, γιατί χαίρομαι με την νίκη των παιδιών μου. Τους αγαπάω, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και ήρθε σε καλή στιγμή για τα παιδιά.

- Έχουμε εκλογές και στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας και κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που θέλουν τους διαιτητές πρόβατα, αφού λένε πως είναι καθοδηγούμενοι και μάλιστα θα έχουν για αντάλλαγμα μια καλύτερη μεταχείριση στην συνέχεια!!!

- Κύριοι πείτε όσα θέλετε. Κάποιοι διαιτητές είναι βέβαιο πως δεν έχουν μπέσα, αλλά δεν είναι οι πολλοί. Το μεγάλο μπαμ και το γλέντι, θ΄ αρχίσει μετά τις εκλογές και αυτό μην το ξεχνάτε.

- Η κυρία Σοφία πάντως περιμένει με αγωνία την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό, για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την κούραση και το ότι περνάει και ξαναπερνάει από τα ίδια μέρη και δεν έχει κάτι νεότερο να πεί και να υποσχεθεί και ο δεύτερος λόγος, έχει να κάνει με τον φόβο που την θέλει εκτός ψηφοδελτίου. Το 2019 την είχε πατήσει ο Μαρκόπουλος.