Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Σήμερα στις 12:00 στο Ενωσιακό γήπεδο έχουμε τον αγώνα της Μικτής Εύβοιας Κ14 με την αντίστοιχη της Βοιωτίας και στις 14:30 τον αγώνα των Κ16. Υπάρχει στις 12:00 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και ο αγώνας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με την ΖΑΚΥΝΘΟ. Ευχές να πάνε όλα καλά με τις... ομάδες της Εύβοιας.

- Εκτός από τους αγώνες ποδοσφαίρου, έχουμε και τους αγώνες στην πολιτική σκηνή και στον χώρο της αυτοδιοίκησης κι εκεί δεν έχουμε διαιτητές και ο καθένας κάνει όσα φάουλ γουστάρει και μπορεί να μην παίρνει κόκκινη κάρτα από διαιτητή, αλλά του κλείνουν την πόρτα οι πολίτες.

- Η ΝΔ πάντως έχει ένα σταθερό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δείχνει πως ο Αλέξης, παρά τις δυσκολίες που είχε ν΄ αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, δεν έπεισε τους πολίτες, οι οποίοι έζησαν την 5ετία ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν το ξεχνάνε.

- Το ΠΑΣΟΚ δίνει την δική του μάχη και έχουμε την άποψη πως ενώ έδειξε να ανεβαίνει στην αρχή με τον Ανδρουλάκη, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πάντως αν το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές, δεν είναι πάνω από 10-12%, τότε δύσκολα θα έχει καλή συνέχεια και προοπτική κάποια στιγμή να είναι δεύτερο κόμμα στην Βουλή.

- Φαίνεται πως δεν τα έχουμε δει όλα με το θέμα της κυρίας Σοφίας, η οποία πάει παντού και δηλώνει πως θα είναι δίπλα σε όλους... Κυρία Σοφία μας, πρέπει να ξέρετε πως στην Εύβοια ο κόσμος δεν μετράει τις εμφανίσεις του κάθε υποψηφίου στην τηλεόραση ή στα καφενεία των χωριών μήνες πριν τις εκλογές. Μετράει το αν ο υποψήφιος γνωρίζει τα μικρά τους ονόματα κλπ.