Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας. Να ξεκινήσουμε με ευχές για τις αθλήτριες και τους αθλητές που θα βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου. Καλή επιτυχία επιτυχία στα παιδιά και να μην υπάρξει τραυματισμός. Τους αγώνες μπορείτε να τους παρακολουθήσετε ζωντανά από .....το site του segas.gr από το πρωί στις 09:00 και από 19:00 - 21:00 από την ΕΡΤ2.

- Την καλημέρα μας και στα Ψαχνά και στους ανθρώπους του Ηρακλή. Κύριοι υπάρχει μια επιστολή με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή Λάμπρου Καρλατήρα. Εμείς αυτή διαβάσαμε και περιμένουμε την απάντηση στα όσα λέει ο ποδοσφαιριστής.  Το δικό μας σχόλιο θα μπει σε αμφισβήτηση αν κι εφόσον αποδειχθεί πως ο ποδοσφαιριστής λέει ψέματα. Αυτό εσείς θα μας το πείτε. Περιμένουμε.

- Συγνώμη αλλά έχουμε μια απορία. Οι ορισμοί των διαιτητών αυτό το Σαββατοκύριακο έγινε με στόχο τις εκλογές στον σύνδεσμο Διαιτητών;;;; Φοβερή οργάνωση αλλά να μην ξεχνάτε αυτό που λέει ο λαός. "Από τα μετρημένα τρώει ο λύκος".....

- Πάλι τα ίδια κάνει ο Αλέξης. Πάλι ανέβηκε στα τρακτέρ ο Αλέξης και μιλούσε στους αγρότες τους οποίους όχι μόνο είχε ξετινάξει την 5ετια που κυβερνούσε, αλλά δεν τους είχε δεχθεί ούτε καν όταν έφτασαν στο γραφείο του και ζήτησαν να μιλήσουν. Αλέξη την επόμενη φορά να βάλεις και ζιβάγκο.