Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να προσέχετε την υγεία σας και πάντα να κάνετε μια αγκαλιά στους δικούς σας ανθρώπους, στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί θα έρθει η στιγμή που θα το θέλετε, αλλά δεν θα είναι εκεί. να αγαπάτε τους δικούς σας ανθρώπους και ας μην συμφωνείτε σε τίποτα. Γονείς, παιδιά, αδέρφια είναι αυτό που λέμε οικογένεια και όταν ένας κρίκος φύγει, τότε.... δύσκολα τον αντικαθιστάς.

- Εν Αθήναις που έλεγε και ο μακαρίτης ο Τράγκας, αλλά με το μυαλό μας στην Εύβοια. Η ζωή είναι ένας κύκλος και ο δικός μας κύκλος δεν λέει να κλείσει ούτε και σ΄ αυτή την υλι
ηλικία. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τον χρόνο που χάσαμε με τα προβλήματα υγείας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

- Την καλημέρα μας στον δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων τον κύριο Γιώργο Ψαχνά και ειλικρινά δεν ξέρουμε τι να γράψουμε. Του τηλεφώνησε ένας γνωστός από τον χώρο του ποδοσφαίρου και του ζήτησε αν μπορεί να μεσολαβήσει για κάτι που του συνέβη. Του έλυσε το πρόβλημα και να σημειώσουμε πως δεν είναι δημότης στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων. Κύριε Ψαθά μπράβο σας.

- Φαίνεται κουτό και παράξενο αυτό που γράφουμε πως η Βάκα μπορεί να κερδίσει τις εκλογές από την πρώτη Κυριακή, αλλά επιμένουμε. Μπορεί και αν το προσπαθήσει θα το πετύχει. Είχε περίπου 16. 400 ψήφους το 2019, πήρε δίπλα της καλά και δυνατά σε ψήφους πρόσωπα και μπορεί αν θέλει να στοχεύσει στην Α΄ Κθριακή.