Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όταν χρησιμοποιείς την θέση σου για να επηρεάσεις διαιτητές, δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκιο και φυσικά όλα γίνονται χειρότερα όταν χρησιμοποιείς και ανθρώπους του ΔΣ της ΕΠΣΕ για να επηρεάσουν τους διαιτητές και να τους οδηγήσουν στο να σε ψηφίσουν.
Όταν είσαι επιτροπή διαιτησίας και αποφασίζεις τους ορισμούς διαιτητών είναι σίγουρο πως κάποιους θα τους επηρεάσεις υπέρ σου.
Κυρίες και κύριοι της διαιτησίας σταθείτε στο ύψος σας και μην.... σκύβετε το κεφάλι.
Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κύριος Καρατζάς υπέγραψε σε έγγραφο μαζί με άλλους 8 και χαρακτήρισε αναξιόπιστους τους συναδέλφους του διαιτητές για να πάρει την εξουσία του Συνδέσμου και την ίδια ώρα, αυτούς τους διαιτητές, τους αναξιόπιστους και ανίκανους να διοικήσουν τον Σύνδεσμο, τους ορίζει για να σφυρίξουν κρίσιμους αγώνες πρωταθλήματος.
Η άποψή μας είναι πως κανένα μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τον Σύνδεσμο. Οι της Επιτροπής είναι παράλληλα και παρατηρητές διαιτησίας. Αλήθεια θα αξιολογήσουν το ίδιο αυτούς που θα τους ψηφίσουν και αυτούς που δεν θα τους ψηφίσουν;
Ας μη γελιόμαστε. Θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τους διαιτητές, χρησιμοποιώντας και τους διοικούντες την ΕΠΣ Εύβοιας.
Αλήθεια πως θα ελέγξουν την ψηφοφορία;
Πως θα οδηγήσουν τους διαιτητές στην κάλπη σαν πρόβατα;
Θεωρούν ανίκανους τους συναδέλφους τους και θέλουν με ψέματα να τους οδηγήσουν στην κάλπη.
Γιατί αυτοί οι 9 που κατέθεσαν ψέματα στο δικαστήριο, εγγράφως παρακαλώ, δεν ζήτησαν μια συγνώμη;
Στρατιωτικοί και αστυνομικοί οι περισσότεροι και ξέρουν πως αυτό που έκαναν είναι εκτός των άλλων και ποινικό αδίκημα και η υπηρεσία τους εύκολα μπορεί να τους κολλήσει την ρετσινιά του αναξιόπιστου.
Προσωπικά δεν περίμενα από τον κύριο Χουλιαρα, τον κύριο Κηρύκο, τον κύριο Δελχά και τον κύριο Χ. Αντωνίου να έχουν βάλει την υπογραφή τους κάτω από ψευδή στοιχεία εναντίον συναδέλφων τους.
Αύριο είναι η τελευταία μέρα για τις υποψηφιότητες. Θα περιμένουμε να δούμε ποιοί θα είναι αυτοί οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι και θα γράψουμε την άποψή μας.
Εμείς ψέματα δεν θα γράψουμε γιατί πλέον υπάρχουν και οι αποδείξεις για τα δικά τους ψέματα.
Για τους διαιτητές που θα πάνε να ψηφίσουν θα γράψουμε αργότερα.