Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Καλημέρα σας κύριε Μαρκόπουλε

 - Αγαπητέ κύριε Μαρκόπουλε, φίλε Κώστα, μπορεί να σε στενοχωρώ, αλλά να ξέρεις πως τα όσα γράφω, κάποια στιγμή θα τα βρεις μπροστά σου και θα καταλάβεις πως δεν είναι ούτε κακίες, ούτε από ζήλεια, ούτε γιατί με ενδιαφέρουν μόνο τα παιδιά μου.
Τα έχουμε συζητήσει πάρα πολλές φορές οι δυό μας και στα περισσότερα έχουμε συμφωνήσει.
Αποφάσισα λοιπόν να κρατήσω απόσταση και πλέον να μην συνεχίσω να κάνω παρατηρήσεις, υποδείξεις σχόλια κλπ συζητώντας μαζί σου ή με άλλους προπονητές και παράγοντες του Γυμναστικού Συλλόγου Νεάπολης Χαλκίδας, αλλά ότι έχω να το γράφω και να κριθώ..
Φίλε Κώστα, ο κάθε αθλητικός σύλλογος, θα πρέπει ...να έχει πάντα ζωντανό το παρελθόν του, αλλά κυριότερα να φροντίζει το μέλλον του.
Το Σαββατοκύριακο υπάρχει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Ο Γυμναστικός Νεάπολης όπως και κάθε σύλλογος, θα κριθεί από τις επιδόσεις των αθλητών του. Εύχομαι ειλικρινά όλοι οι σύλλογοι της Εύβοιας να σαρώσουν τα μετάλλια και ιδιαίτερα ο Γυμναστικός Νεάπολης. Πιστεύεις άραγε πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;
Φίλε Κώστα, σου το γράφω απλά και καθαρά, ελπίζοντας πως αυτή την φορά θα πάρεις αποφάσεις, για το καλό της αγωνιστικής ομάδας και γενικότερα του Γυμναστικού Νεάπολης Χαλκίδας.
Δεν είναι δυνατόν να έχει ο Σύλλογος πολλούς προπονητές για τα πιτσιρίκια που κάνουν παιχνιδάκια και να μην έχει προπονητή ο οποίος να προπονεί αθλήτριες και αθλητές της αγωνιστικής ομάδας και αυτός να συνοδεύει αυτά τα παιδιά στους αγώνες.
Δεν είναι δυνατόν στο τέλος των αγώνων, να βγαίνουν δελτία τύπου και να υπάρχουν αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου με αποτελέσματα τα οποία μειώνουν αυτούς που κάτι πέτυχαν και να παρουσιάζουν ως επιτυχία, την αποτυχία άλλων.
Τα έχουμε συζητήσει άπειρες φορές και δυστυχώς "τα λάθη" δεν έπαψαν να υπάρχουν.
Αγαπητέ Κώστα, αν διαπιστώσεις πως κάπου γράφω ψέματα, θα σου ζητήσω δημόσια συγνώμη και δεν θα γράψω ποτέ και τίποτα στο μέλλον.
Τυχαίο γεγονός φαντάζομαι πως είναι το ότι η Μαρία βρέθηκε για πρώτη φορά στο ΣΕΦ χωρίς τον προπονητή της κι ενώ υπήρχε στόχος που εσύ είχες βάλει. Είχες ζητήσει να προσπαθήσει πολύ για να καταφέρει να είναι στις 16 πρώτες θέσεις με στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Δεν ήσουν όμως εκεί Κώστα, γιατί προφανώς η Μαρία είναι μικρή κι εσύ έπρεπε να είσαι στο στάδιο της Χαλκίδας το πρωί του Σαββάτου, προφανώς για τα μικρά και να πας στο ΣΕΦ το απόγευμα με άλλους αθλητές.
Την Μαρία συνόδευσε μετά από βαβούρα μεταξύ μας η κυρία Φραντζή Δήμητρα, με την οποία όμως η Μαρία δεν είχε προπονηθεί ποτέ.
Η Μαρία φίλε Κώστα τα κατάφερε, παρά την στενοχώρια της και παρά το ότι για πρώτη φορά αγωνιζόταν στο ΣΕΦ.
Κατάφερε να είναι 1η στην σειρά της και 10η στο σύνολο και ευτυχώς που ήταν εκεί η κυρία Φραντζή και την αγκάλιασε και της είπε κι ένα μπράβο.
Θα σου θυμίσω πως σε όποιους αγώνες συμμετείχε, έφερνε στον σύλλογο διακρίσεις.
Θα σου θυμίσω επίσης πως είναι μόλις 13 χρόνων, αφού γεννήθηκε 26/11/2009 και συμμετέχει σε αγώνες Κ16.
Για την Κερασία δεν έχω να γράψω κάτι για τα αγωνιστικά. Έχει δίπλα της τον προπονητή της κύριο Κώστα Τριανταφύλλου, ο οποίος κάνει ότι καλύτερο μπορεί.
Αλήθεια να ρωτήσω κάτι;
Γιατί στο site του συλλόγου φροντίζουν ώστε να μειώνουν την Κερασία;
Σταματώ εδώ φίλε Κώστα, γιατί πραγματικά κουράστηκα και γιατί αν συνεχίσω, θα ενοχλήσω πολλούς.
Δεν θέλουν τα παιδιά μου κάτι παραπάνω από αυτό που είναι και δεν έχουν ανάγκη από δημοσιότητα. Έχουν ανάγκη από ίση αντιμετώπιση.
Εγώ φίλε Κώστα, φρόντισα πολλές φορές να προβάλλω τον Σύλλογο, τους αθλητές και τους προπονητές, αλλά φαίνεται πως υπάρχουν πρόσωπα που δεν αντέχουν την αλήθεια και ρίχνουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες επιδόσεις.
Καλή συνέχεια σας εύχομαι και πολλές πολλές επιτυχίες.