Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε. Μην ξεχνάτε πάντως να προσέχετε την υγεία σας. Η χθεσινή μέρα είχε τους αγώνες στίβου Κ23 και το έπταθλο για την Κ18. Συμμετείχαν από την Εύβοια, στα 100 μέτρα εμπόδια η Ελευθερία Μοναστηριώτη του ΓΥΜΝ. ΣΥΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας η οποία δεν κατάφερε να είναι στον τελικό αφού με επίδοση 15,12 έμεινε στην 16η θέση και σήμερα θα πάρει μέρος και στα 400 μέτρα εμπόδια. Στην.... Δισκοβολία συμμετείχε η Ζωή Γέραλη του Γ.Σ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας και πήρε την 7η θέση με επίδοση 44.14 μέτρα, ενώ σήμερα θα πάρει μέρος στην σφαιροβολία.

- Η Θέτιδα Φιλίππα Γαραντζόγιαννη τα πήγε περίφημα χθές στα τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα του επταλθου και σήμερα θα προσπαθήσει να είναι μέσα στην 6άδα στο μήκος, στα 800 μέτρα και στον ακοντισμό ώστε να φύγει με μετάλλιο από τον Βόλο.

- Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα κορίτσια και φυσικά στα αγόρια που σήμερα θα πάρουν μέρος στους προκριματικούς .

- Στο Σύριζα τα όργανα παίζουν δυνατά και ανεξέλεγκτα, αλλά παίζουν τόσο απαίσια που ούτε χορεύει κανείς, ούτε και μπορεί κάποιος να ακούσει τέτοια μουσική. Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να δούμε αρχηγό τον Πολάκη ή τον Παππά;

- Η Εύβοια πάντως δεν έχει αγωνία για το ποιόν θα εκλέξουν πρόεδρο του κόμματος, αλλά σε ποιόν θα δώσει το χρίσμα ο ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιο Περιφερειάρχη.  Πάντως ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου μάλλον θα είναι υποψήφιος με τον Απόστολο Γκλέτσο. Το τι θα κάνει ο Αναγνωστάκης δεν το ξέρουμε, αλλά σύμφωνα με δηλωσή του πριν λίγο καιρό, μάλλον θα πάει σπίτι του.