Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

....σουτάκια

 - Σήμερα η ΓΣ του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ και μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις κάποιων, αλλά καμία τύχη δεν θα έχει και πάλι η ομάδα με το να την αναλάβουν κάποιοι που θα φέρει ο κύριος Μαυρονάσιος ή ο κ. Λινάρδος ή ο οποιοσδηποτε άλλος. Η ομάδα θα πρέπει να έχει Διοικητικό Συμβούλιο με ανθρώπους από την Εύβοια. Αν επιχειρηθεί κάτι άλλο, τότε....το μαγαζί θα πάει άκλαφτο.

- Η ομάδα για να ξεκινήσει θα χρειασθεί κάποια χρήματα. Δεν θα είναι πολλά αν ο στόχος της ομάδας είναι η οργάνωση σε όλα τα επίπεδα και η δημιουργία ενός αθλητικού οργανισμού γεμάτο με υγεία και αυτονομία. Ας υποθέσουμε πως η ομάδα θα χρειαστεί 20.000-30.000 ευρώ για να ξεκινήσει και για την συνέχεια τα έξοδα του μήνα. Γιατί λοιπόν δεν μπορούν να βρεθούν 5 άνθρωποι οι οποίοι θα μπορέσουν να διαθέσουν από 5.000 ευρώ για το ξεκίνημα της ομάδας;

- Γιατί πάλι ψάχνουμε για κάποιον που θα βάλει 100.000 - 200.000 ευρώ; Αυτός δεν θα βρεθεί γιατί με αυτά τα χρήματα παίρνει ένα καλό ποσοστό σε μια ΠΑΕ.

- Ας το καταλάβουν όλοι κάποια στιγμή. Ας ξεκινήσει η ομάδα και όποιος θέλει να φέρει επενδυτή ας τον φέρει όποια ώρα θέλει.