Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε περισσότερο αυτές τις μέρες του καύσωνα και ιδιαίτερα οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα υγείας. Καύσωνας είναι και θα περάσει φίλες και φίλοι. Δεν μας έφτανε το πολιτικό θερμόμετρο, ήρθε και το αυτοδιοικητικό και ανέβασε την θερμοκρασία και τώρα..... ήρθε και ο καύσωνας. 

- Μέχρι πριν λίγο καιρό όλα τα φόρτωναν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά αυτοί που το προσπάθησαν πήραν την απάντηση στις εκλογές και μάλιστα δύο φορές. Αυτός που τελικά μπορεί να φταίει είναι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες είναι έτοιμες και χτυπούν τα νταούλια για να χορεύουν οι της προοδευτικής συμμαχίας!!!!!!

- Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ το φυσάτε και δεν κρυώνει, το ότι ένας Μητσοτάκης σας σκόρπισε στους 5 ανέμους. Θέλετε τώρα να πείσετε τον κόσμο πως αυτό που δεν κατάφερε ο Αλέξης θα το καταφέρει ο Τσακαλώτος ή η Αχτσιόγλου ή ο Παππάς ή όποιος άλλος είναι υποψήφιος για αρχηγός; Σύντροφοι πάρτε το απόφαση.ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

- Περιφερειακές εκλογές έχουμε τον Οκτώβριο και η συσπείρωση προσώπων γύρω από τον Φάνη Σπανό είναι απίστευτη. Είναι πραγματικά συγκινητικό αυτό που συμβαίνει και αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκουν τον λόγο να κατεβάσουν υποψηφίους. Πάντως αν κατεβάσουν το αποτέλεσμα θα τους κάνει να τρέχουν να κρυφτούν.

- Αυτός που εδώ και μήνες κάνει πολύ θόρυβο είναι ο γιατρός ο οποίος στο τέλος ισως χρειασθεί να ζητήσει την βοήθεια πρώην ασθενών του για να μπορέσει να σχηματίσει ψηφοδέλτιο. Σαν γιατρός είναι καλός, αλλά σαν πολιτικός απέτυχε. Την επόμενη φορά μπορεί να είναι υποψήφιος κοινοτάρχης, ας πούμε στο Μπούρτζι.

- Μαλλιά κουβάρια στην Δημοτική Παράταξη του κυρίου Γιώργου. Έμπλεξαν με την προεδρία του ΔΟΑΠΠΕΧ!!!!! Ο λαός λέει το "ακόμη δεν τον είδαμε, Γιάννη τον φωνάξαμε"!!!! Σε λίγο λεπτομέρειες από τον "μπάρμπα Στέλιο".