Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Όπως τελείωσαν οι Εθνικές Εκλογές, έτσι θα τελειώσουν και οι Περιφερειακές και θα βρεθούμε πάλι στον ίδιο παρανομαστή, αφού αυτοί που θα τις χάσουν, θα βρούνε κάποιες δικαιολογίες, ώστε να ξεπεράσουν το υποτιθέμενο σοκ και αυτοί που τους υποστήριζαν θα λουφαξουν γιατί με τίποτα δεν θα μπορέσουν να παραδεχθούν πως έλεγαν μπούρδες.
Ο μπάρμπα Στέλιος όλα αυτά τα χρόνια είχε..... άποψη και την έγραφε, χωρίς κανένα απολύτως όφελος, αλλά χωρίς να πουλάει τα πιστεύω και την ιδεολογία, αλλά και τους φίλους.
Θα δούμε κι άλλες κωλοτούμπες μέχρι να κατατεθούν τα ψηφοδέλτια. Θα δούμε Νεοδημοκράτες να κάνουν μόστρα σε ψηφοδέλτια που είναι απεναντι από αυτά που στηρίζει η ΝΔ, σαν να μην τρέχει τίποτα απολύτως.
Το γιατί είναι καθαρό.
Γιατί προφανώς δεν εκλέχθηκαν βουλευτές, γιατί δεν πήραν το χρίσμα για δήμαρχοι ή περιφερειάρχες ή κάτι άλλο ή γιατί θέλουν να βάλουν σε ψηφοδέλτια τα παιδιά τους.
Τέλος πάντων.
Εκτιμώ τον κάθε πολιτικό αντίπαλο και ποτέ δεν προσπάθησα να του αλλάξω την κομματική του στάση.
Θεωρώ όμως υποκριτές αυτούς οι οποίοι παριστάνουν τους Νεοδημοκράτες και όταν έρχεται η ώρα, δηλώνουν με θράσος πως στην αυτοδιοίκηση τα κομματικά πάνε στην άκρη.
Οχι κυρίες και κύριοι. Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα και κρύβει όλη την υποκρισία.
Αυτό μπορεί να το πει μόνο ο απλός πολίτης ψηφοφόρος, γιατί αυτός μπορεί να θέλει να στηρίξει τον γείτονα, τον φίλο, τον συνεργάτη ή ένα συγγενικό του πρόσωπο.
Αυτοί που δηλώνουν κομματικά στελέχη, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να λοξοδρομούν.
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να στηρίζουν άλλες πολιτικές.
Την ώρα που η ΝΔ σε όλη την Ελλάδα κέρδισε κατά κράτος, κανένα στέλεχός της δεν έχει το δικαίωμα να πάει κόντρα στην κομματική γραμμή και να αμφισβητήσει το οτιδήποτε.
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ είχε πάντα μια αρχή.
Όπου υπάρχει εκλεγμένος δήμαρχος ή περιφερειάρχης και είναι κομματικό στέλεχος, αυτόματα έχει την στήριξη της ΝΔ, εκτός κι αν έχει επιδείξει άλλη συμπεριφορά.
Ο μπάρμπα Στέλιος δεν ανήκει στους κωλοτούμπες και σε καμία περίπτωση δεν μασάει τα λόγια του.
Αυτούς που θα πάνε στην Εύβοια απέναντι στον Φάνη Σπανό και την Έλενα Βάκα, εγώ τους χαρακτηρίζω κωλοτούμπες και εχθρούς του κόμματος και φυσικά θα γράψω τα ονοματάκια τους, γιατί ότι κάνουν το κάνουν για τον εαυτούλη τους.
Μεγάλωσα αρκετά και δεν ξέρω το γιατί θα πρέπει να φοβηθώ ή γιατί να μην σπάσω αυγά.
Ντρέπομαι να ακούω να λένε, πως πάνε απέναντι γιατί ο Φάνης ή η Έλενα δεν τους στήριξαν προσωπικά!!!!!
Ο Φάνης και η Έλενα στήριζαν, στήριξαν και θα στηρίζουν ΝΔ και όχι πρόσωπα.
Εγώ τους ψηφίζω, γιατί είναι αξιόλογοι, γιατί δεν κρύβουν την κομματική τους ταυτότητα, αλλά αγκαλιάζουν όλους τους πολίτες.
Θα δείτε τα ψηφοδέλτιά τους και θα το διαπιστώσετε.
Αυτοί που θα είναι απέναντί τους, θα είναι κάποιοι Νεοδημοκράτες οι οποίοι βάζουν πάνω απ' όλα το προσωπικό τους συμφέρον.