Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είστε καλά στην υγεία σας. Υπομονή και ψυχραιμία και θα περάσει και ο καύσωνας. Απλά να προσέχουμε λίγο παραπάνω και να μην κυκλοφορούμε και πολύ, ιδιαίτερα εμείς που έχουμε και κάποια προβλήματα με την υγεία μας. Υπάρχει όμως και ο καύσωνας που προκαλεί η αυτοδιοίκηση, αφού πλησιάζει η ώρα των..... αυτοδιοικητικών εκλογών.

- Άρχισε πλέον ο αγώνας δρόμου για τους υποψηφίους και είναι και πολλοί.  Εντάξει όλους δεν μπορούμε να τους ψηφίσουμε, αλλά ο κάθε υποψήφιος έχει κάνει τα κουμάντα του. Εμείς παίζουμε πάντα με ανοιχτά χαρτιά και ποτέ κάτω από το τραπέζι. Στηρίζουμε υποψηφίους τους οποίους εμπιστευόμαστε και εκτιμούμε και για έναν ακόμη λόγο. Είναι αυτοί που είναι δίπλα μας καθημερινά και όχι μόνο στην προεκλογική περίοδο.

- Τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ψηφοδελτίου Παγώνη, έχουν ξεκάθαρη θέση. Κάποια θα πάνε με την δήμαρχο κυρία Βάκα και τον Δήμο Χαλκιδέων και κάποια με τον Φάνη στην Περιφέρεια.

- Όλοι μα όλοι έχουν εικόνα πλέον για τον Δήμο Χαλκιδέων. Καμιά σύγκριση δεν υπάρχει μεταξύ ψηφοδελτίων και καλά θα κάνουν κάποιοι να ηρεμήσουν. Κύριοι δεν μπορείτε να περάσετε κανένα μήνυμα και δεν θα πιάσει η λάσπη που πετάτε δεξιά κι αριστερά. Προσέξτε γιατί ανεμιστήρες λάσπης έχουν και οι άλλοι και μάλιστα τούρμπο.

- Στο Δήμο Ερέτριας υπάρχει ηρεμία αλλά κάτι μας λέει πως θα ξεσπάσει καταιγίδα και μάλιστα πριν το Δεκαπενταύγουστο!!! Θα έχουμε ανακοίνωση νέας υποψηφιότητας.

- Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων τίποτα δεν έχει κριθεί και υπάρχει χρόνος πολύς ακόμη μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Το παραμικρό λάθος και η απουσία πρότασης, μπορεί να οδηγήσει σε ήττα.