Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

...μικρά, μικρά

 - Δεν έχουμε την πολυτέλεια να στηρίξουμε όλες και όλους τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, αλλά δεν μας ενδιαφέρει και το να στηρίξουμε και αυτούς οι οποίοι έχουν τον αέρα και πιστεύουν πως θα είναι σε αυτούς που θα εκλεγούν, αφού κάθε φορά συγκεντρώνουν πάνω από 4.500 σταυρούς.  Εμείς θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο και μέσον υποψήφιες και υποψήφιους οι οποίοι ξεκινούν από το μηδέν, αλλά ξέρουν να εκτιμούν, να λένε ευχαριστώ και να μην.... έρχονται μόνο όταν έχουμε εκλογές.

- Φυσικά και θα γράψουμε ονόματα, φυσικά και θα γράψουμε αλήθειες, φυσικά όλοι γνωρίζουν πως εμείς ψηφίζαμε και ψηφίζουμε Φάνη Σπανό. Είμαστε οι μόνοι που το φωνάζουμε δυνατά και χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι θα είναι ουδέτεροι, θα είναι με όλες και όλους και θα έχουν και τα ανταλλάγματά τους.

- Όταν κατατεθεί το ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού, την επόμενη μέρα θα γράψουμε τα πάντα και με λεπτομέρειες. Φυσικά μέχρι τότε θα γίνει μια κατάλληλη προετοιμασία, ώστε πραγματικά να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την παράταξη του Φάνη και κάποιους Περιφερειακούς Συμβούλους.