Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

....,, σουτάκια

 - Όχι δεν θέλουμε να αναλύσουμε καμία Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, γιατί αυτά που συμβαίνουν είναι για μικρά παιδιά. Δεν είναι λύση το πρωτοδικείο για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Αν η ομάδα φτάσει εκεί τότε δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Ή αυτός που θα την πάει εκεί θα δώσει και τα ονόματα κάποιων για να αναλάβουν ως προσωρινή διοίκηση ή θα βάλει.... λουκέτο στο σωματείο.

- Γιατί λοιπόν να συμβεί αυτό; Αν κάποιος είναι έτοιμος και θέλει να την πάρει από το πρωτοδικείο για δικούς του λόγους ας το κάνει. Θα μπορούσε όμως να ζητήσει από την Γενική Συνέλευση να εκλέξει προσωρινή διοίκηση μέχρι να βρεθεί λύση.

- Τέλος πάντων. Η άποψή μας είναι καθαρή. Μία και τελευταία Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023. Εκεί να έχουμε το νέο διοικητικό σχήμα, με στόχο και σκοπό να μην διαλυθεί η ομάδα και φυσικά να μπούνε οι βάσεις ώστε και οργανωτικά και αγωνιστικά η ομάδα να αποκτήσει την χαμένη της αξιοπρέπεια και να μπορέσει και πάλι να μπει στον δρόμο των επιτυχιών.

- Πιστεύουμε πως ο κύριος Καρλατήρας, ο κύριος Τόλιας, ο κύριος Αυλωνίτης, ο κ. Λινάρδος και όποιος άλλος αγαπάει την ομάδα δεν θα έχουν καμία αντίρρηση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  

- Κάποιοι θα πούνε πως είναι αργά, αλλά ξεχνούν το ότι ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα. Αν συμφωνήσουμε στην ημερομηνία, τότε μπορούν να αρχίσουν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και η ομάδα να ξεκινήσει στην ώρα της.

- Η προκήρυξη λέει πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 16-17 Σεπτεμβρίου, αλλά όλοι ξέρουμε πως θα έχουμε και μια μικρή έστω παράταση. Κάπου εκεί θα ξεκινήσει και το κύπελλο Εύβοιας για τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και ίσως και αργότερα.

- Λοιπόν οποιοι θέλουν να πάνε για πρωτάθλημα να βάλουν τα λεφτά και καλό ταξίδι να έχουν. Όσοι θέλουν να ξεκινήσει η οργάνωση της ομάδας, διοικητικά και αγωνιστικά, εδώ είμαστε.