Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Καλημέρα

 - Φιλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και να προσεχετε την υγεία σας. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε να δίνουμε συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες από την Εύβοια οι οποίες στους Πανελληνιους αγωνες Στίβου στο Βόλο κατέκτησαν μετάλλια. Η Θέτιδα Φιλίππα Γαραντζόγιαννη του ΓΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ πήρε το Χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο Κ18 και η Ελευθερία Μοναστηριώτη του ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Χαλκίδας η οποία κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στα 400 μέτρα εμπόδια της Κ23. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές τους τον..... κύριο Γαραντζόγιαννη και στον κύριο Μαρκόπουλο αντίστοιχα.

- Ξαναχτύπησε ο κυρ Γιώργος από το Μπούρτζι, αφού μας είπε τους 5 στόχους που πρέπει να έχει ο κάθε υποψήφιος για Περιφέρεια και Δήμο Χαλκιδέων. Κυρ Γιώργο, μετά τα όσα έπαθαν οι απόψεις σού στις Εθνικές εκλογές, μάλλον θα ήταν καλύτερα να το πάρεις αλλιώς. Διαφωνεί ο λαός με τις απόψεις σου και σου έστειλε το μήνυμα.

- Εμείς κυρ Γιώργο σου τα γράφαμε πριν τις εκλογές, αλλά εσύ είχες παρωπίδες και μάλιστα σε μεγάλο νούμερο. Τώρα φαγώθηκες να μας πείσεις πως θα μας προτείνεις και κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους για δημοτικούς και περιφερειακούς άρχοντες!!!! Κύριε Γιώργο μας από το Μπούρτζι, μήπως πρέπει να προτείνεις και κάποιον για αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ;;;;;

- Οι Περιφερειακές εκλογές έχουν την σημασία τους και φυσικά αξίζει να δούμε και ποιοί συμμετέχουν στο Περιφερειακό συμβούλιο. Αν το σύστημα της εκλογής περιφερειακών συμβούλων ήταν δίκαιο, τότε όλοι οι Περιφερειακοί θα έπρεπε να είναι σε ενιαίο ψηφοδέλτιο και να εκλέγονται αυτοί που συγκεντρώνουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης.

- Το γράφουμε γιατί είναι άδικο να συγκεντρώνει κάποιος 4.000 σταυρούς και την έδρα να του την παίρνει άλλος που δεν έχει συγκεντρώσει Ούτε τους μισούς.