Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

..... σφηνάκια

 - Ο Φάνης Σπανός ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του και θα διεκδικήσει την δεύτερη θητεία ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Φάνη πιστεύουμε σε σένα, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Δεν πιστεύουμε πως αυτή η παράταξη του Φάνη Σπανού, μπορεί να ηττηθεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και ευκαιριακές συνεργασίες. Άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους ενισχύουν την παράταξη .....του Φάνη, γιατί του έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη.

- Πληροφορίες μας λένε πως οι πρώτοι που έσπευσαν να συγχαρούν και να ευχηθούν στον Φάνη Σπανό για την απόφασή του να είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης ηταν ένας υποψήφιος και μια υποψήφια στο Δήμο Χαλκιδεων. Ο υποψήφιος έτσι για τα μάτια του κόσμου, αλλά η υποψήφια με πολύ μυστικότητα για να μην το μάθει αυτός που την έσπρωξε για να είναι υποψήφια!!!!!!

- Λένε πάντως πως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής της θα την πιέσουν να κάνει δημόσια δήλωση υπέρ του Φάνη κι αν δεν το κάνει ή θα αποχωρήσουν ή δεν θα ψηφίσουν ούτε οι ίδιοι τον εαυτό τους.